Business Summer School 2008

Sibiu - 30 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cele mai mari banci de investitii din lume, alaturi de universitatile Harvard si Columbia IN ROMANIA

Business Summer School 2008

In perioada 17-31 august are loc in Sibiu a doua editie a scolii internationale de vara Business Summer School, organizata de Academia de Studii Economice din Bucuresti si Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, in colaborare cu Harvard Club Romania-Moldova.

Tema scolii de vara este “Investing in emerging markets ”.

Este prima scoala de vara din Romania care se bucura de prezenta reprezentantilor a 3 universitati din faimoasa Ivy League: Harvard, Columbia si Yale, precum si specialisti romani si internationali de la Harvard Club Romania-Moldova, Banca Mondiala si de la cele mai mari banci de investitii din lume: JP Morgan Chase, Morgan Stanley, Lehman Brothers si Goldman Sachs.

Tot in premiera in Romania, se va folosi celebra metoda de predare dezvoltata de specialistii Harvard Business School, bazata pe studii de caz. In cadrul Business Summer School, vor fi prezentate 18 studii de caz reale apartinand Harvard Business School si companiilor partenere.

Cei 40 de participanti, care vor fi selectati in urma procesului de aplicare vor discuta, printer altii, cu Andrei Hagiu, singurul profesor roman de la Harvard Business School, cu Peter McCarthy, Vicepresedinte JP Morgan Chase, New York, Leo Morozov, Executive Director Lehman Brothers, London, sau Bogdan Ciobotaru, Vicepresedinte la Morgan Stanley’s Central & Eastern European Group.

Printre partenerii acestui eveniment se numara Harvard Club Romania-Moldova, Banca Mondiala, American Cultural Center in Bucharest, Foreign Investors Council, CFA Romania, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Primaria Sectorului 1, cat si companii private ce sprijina educatia de excelenta in Romania.

Despre Asociatia Studentilor in Economie si Business

Informatii complete despre eveniment pot fi gasite pe www.businessschool.ro
Contact : Bogdan Alexandrescu, Marketing Manger
Tel : 0726988486 ; Mail : bogdan@businessschool.ro

office@businessschool.ro