Business Summer School

Sibiu - 1 septembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CELE MAI MARI BANCI DE INVESTITII, ALATURI DE HARVARD, COLUMBIA SI NYU IN ROMANIA

In perioada 21 august – 4 septembrie a avut loc in Sibiu a patra editie a scolii internationale de vara Business Summer School, organizata de Asociatia Studentilor in Economie si Business si Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Tema scolii de vara este “Emerging markets after crisis”.
Este singura scoala de vara din Romania care s-a bucura de prezenta reprezentantilor a 3 universitati din faimoasa Ivy League: Harvard, Columbia si NYU, precum si a unor specialisti romani si internationali unele dintre cele mai mari banci de investitii din lume: JP Morgan, Morgan Stanley si Barclays Capital.
Tot in premiera in Romania, s-a folosit celebra metoda de predare dezvoltata de specialistii Harvard Business School, bazata pe studii de caz. In cadrul Business Summer School, au fost prezentate 18 studii de caz reale apartinand Harvard Business School si companiilor partenere.
Cei 40 de participanti, care au fost selectati in urma procesului de aplicare, au discutat, printre altii, cu Andrei Hagiu, singurul profesor roman de la Harvard Business School, cu Francois Rantrua, Country Manager pentru Romania al Bancii Mondiale, Bogdan Ciobotaru, Vicepresedinte la Morgan Stanley’s Central & Eastern European Group sau Petru Vaduva, CEO al Tiriac Holding si Dominic Bruynseels, CEO al BCR.
Evenimentul, care se afla sub patronajul Bancii Mondiale, a fost sustinut de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret. Printre partenerii acestui eveniment se numara BCR, Coca-Cola Romania, CFA Romania, American Cultural Center in Bucharest si Fundatia Dinu Patriciu.

Despre Asociatia Studentilor in Economie si Business

Prima scoala din Romania dedicata investitiilor pe piete emergente, care foloseste exclusiv studii de caz publicate de Harvard Business Review sau de companiile partenere.
Contact : Florin Grosu, Project Manager
Tel : 0747222228 ; Mail : floringrosu@businessschool.ro
www.businessschool.ro

floringrosu@businessschool.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-in-economie-si-business2/business-summer-school