Business Summer School

Locul desfasurarii: Sibiu

Organizator: ASEB si ULBS

Business Summer School

CELE MAI MARI BANCI DE INVESTITII, ALATURI DE HARVARD, COLUMBIA SI NYU IN ROMANIA


In perioada 15-28 august are loc in Sibiu a patra editie a scolii internationale de vara Business Summer School, organizata de Asociatia Studentilor in Economie si Business si Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, in colaborare cu Harvard Club Romania-Moldova. Tema scolii de vara este “Emerging markets after crisis ”.
Este singura scoala de vara din Romania care se bucura de prezenta reprezentantilor a 3 universitati din faimoasa Ivy League: Harvard, Columbia si NYU, precum si a unor specialisti romani si internationali de la unele dintre cele mai mari banci de investitii din lume: JP Morgan Chase, Morgan Stanley si Merrill Lynch.
Tot in premiera in Romania, se va folosi celebra metoda de predare dezvoltata de specialistii Harvard Business School, bazata pe studii de caz. In cadrul Business Summer School, vor fi prezentate 18 studii de caz reale apartinand Harvard Business School si companiilor partenere.
Cei 40 de participanti, care vor fi selectati in urma procesului de aplicare, vor discuta, printre altii, cu Andrei Hagiu, singurul profesor roman de la Harvard Business School, cu Peter McCarthy, Vicepresedinte JP Morgan Chase, New York, Bogdan Ciobotaru, Vicepresedinte la Morgan Stanley’s Central & Eastern European Group sau Petru Vaduva, CEO al Tiriac Holding.
Printre partenerii acestui eveniment se numara Harvard Club Romania-Moldova, American Cultural Center in Bucharest, Primaria Sectorului 1 si Fundatia Dinu Patriciu.


Florin Grosu, Project Manager
Tel : 0729022331

Despre ASOCIATIA STUDENTILOR IN ECONOMIE SI BUSINESS

Prima scoala din Romania dedicata investitiilor pe piete emergente, care foloseste exclusiv studii de caz publicate de Harvard Business Review sau de companiile partenere.

Participare: Intrare libera