Seminar “Trăirea Stării de Bine” prin Sundao cu Master Yu

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Asociatia The Path of Life

Seminar “Trăirea Stării de Bine” prin Sundao cu Master Yu

Invaţă cum să-ţi armonizezi mintea si trupul prin Sundao cu Master YU.

 

Oraş: Braşov, 8 martie 2015, orele 10:00-18:00.Locaţia:Hotel Ramada, Strada Calea Bucureşti nr. 13, Sacele,Brasov.

Oraş: Bucureşti, 14-15 martie 2015, orele 10:00-18:00. Locaţia:Rin Grand Hotel, Sala Berlin-Șoseaua Vitan-Bârzești 7D.

 

The Path of Life Romȃnia vă invită la seminarul “Trăirea Stării de Bine”, susţinut de Master Yu, Jae – Sheen.

 

“Ce manifeşti? Ce creezi acum? Aici poti învăţa cum să fii un Master Manifestor!”

De fiecare dată cȃnd te gȃndeşti la ce îţi doreşti cu adevărat, apare un zid de rezistenţă interioară ce te copleşeşte? Indoiala, frica, sentimentele că sunt nevrednic de aşa ceva te lasă fără putere? Ti-ai folosit cȃt ai putut de bine abilitaţile în rezolvarea problemelor, iar şi iar, pentru a-ţi schimba viaţa şi ai facut doar mici progrese? Acum te invit spre a îţi alinia energia într-o stare de bine pentru o viaţă trăită din plin.

Trăieşte Potenţialul Maxim!

Pǎşeşte afarǎ din fricǎ. Depǎşeşte-ţi limitele. Elibereazǎ-te de trecut. Experimenteazǎ cele mai adȃnci conexiuni. Inţelege-ţi mǎreţia.Trǎieşte în spiritul posibilului,                                prin Sundao cu Master Yu.

 

Sundao (Sundo)– “Arta Respiraţiei” înseamnă antrenamentul minte/corp pentru măestrie personală şi perfecţionare umană, bazat pe mişcări sistemice conştiente, tehnici de respiraţie şi meditaţii ghidate.Sundao este o artă de vindecare tradiţională daoistă, o practică de pregătire a minţii si trupului pentru dezvoltarea fizică, mentală şi spirituală. Dacă se practică regulat, Sundao poate imbunatăti sănătatea, poate regla somnul, poate duce la creşterea rezistenţei si la un metabolism mai eficient.Interpretarea unică a lui Master Yu a anticei tradiţii Sundao şi sistemului său de vindecare este o metodă inovatoare ce vă ajută să eliberaţi energiile limitative, să dobȃnditi o înţelegere profundă a sǎnǎtǎţii holistice, ce include trezirea totalǎ şi completǎ a corpului, minţii şi spiritului vostru.

Maestrul Yu, Jae –Sheen, este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, născut in Coreea de Sud. Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al cărții “Sundao – O invitație la practica daoistă din munți”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Dupa ce s-a stabilit in SUA, in 1998, a deschis centre in Califonia si Arizona. In prezent, este director al programului Sundao USA. Maestrul călătoreste în toata lumea, oferind seminarii de meditaţie, sesiuni de vindecare si programe de retreat în Asia, Europa, Rusia si SUA, pentru adulţi, copii şi diferite organizaţii.Prin munca sa, Master Yu a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței.

Inscrierea se face pe mail la adresa carla.trica@thepath.ro.Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon:0726.97.66.94.

Vă asteptăm cu drag !

Confirmare pana la data: 14 martie 2015

Participare: Taxa de participare