Bilete de avion oferite cadou pentru a reuni copiii cu părinții plecați la muncă în străinătate, în ediția specială Acasă Regăsit de Ziua Copilului

BUCURESTI - 19 mai 2023

Comunicat tip General in ONG

Live site

Vola.ro și Asociația The Social Incubator anunță continuarea campaniei „Acasă Regăsit”, oferind un nou set de bilete de avion cadou cu ocazia Zilei Copilului. Scopul acestei inițiative este acela de a reuni copiii cu părinții lor care sunt plecați la muncă în străinătate, creând astfel momente de bucurie și emoție prin revederi înduioșătoare.

Acasa Regasit

Acasa Regasit

Programul inițiat de Vola.ro în 2022 a avut deja un impact pozitiv semnificativ, reunind peste o sută de copii cu părinții lor. Cu ocazia Zilei Copilului, Vola.ro și Asociația The Social Incubator redeschid înscrierile pentru bilete de avion cadou, facilitând întâlnirea familiilor ce au nevoie de acest sprijin.

“Un moment de reîntregire, un zâmbet care luminează inimi și o poveste de iubire care traversează distanțele - asta înseamnă campania Acasă Regăsit. Dorința de a aduce bucurie și emoție copiilor despărțiți de părinții lor rămâne mereu vie pentru noi. Suntem mândri că putem oferi acest cadou de neprețuit celor care se luptă cu distanța. Încurajăm toți părinții care își doresc să se reunească cu copiii lor să completeze formularul de înscriere disponibil pe pagina campaniei Acasă Regăsit", a declarat Adriana Preda, Executive Director & Board Member Asociația The Social Incubator.

Beneficiarii programului „Acasă Regăsit” vor primi bilete de avion dus-întors, precum și servicii de transfer, asigurare și alte acte de călătorie către și dinspre localitățile din Uniunea Europeană și Marea Britanie. Vola.ro, inițiatorul acestui proiect social, se angajează să ofere suport complet pentru reunirea familiilor, garantând o experiență cât mai ușoară și sigură.

„Ne-am propus să aducem îmbrățișările părinților înapoi în viața copiilor lor și să umplem golul creat de distanța geografică. Înțelegem cât de mult le lipsește copiilor prezența părinților, mai ales atunci când aceștia se află la sute de kilometri depărtare. Credem că cel mai potrivit cadou pe care îl putem oferi copiilor de ziua lor este șansa de a petrece timp prețios alături de părinții lor. La Vola, credem în puterea conexiunilor umane și în puterea iubirii de familie. Fiecare moment petrecut alături de părinți are o valoare inestimabilă și suntem hotărâți să contribuim la aceste momente de fericire și emoție. Suntem bucuroși să sprijinim această inițiativă și să aducem împreună familiile despărțite de migrația economică, fenomen tot mai des întâlnit în România”, a declarat Claudia Tocilă, Head of Marketing la Vola.ro.

Beneficiarii vor fi selectați în funcție de completarea corectă și completă a formularului de înscriere, disponibil pe site-ul acasaregasit.ro, în ordinea în care au aplicat. Se va ține cont de punctajul obținut pe baza răspunsurilor furnizate în urma anchetelor sociale și de prezentarea documentelor solicitate. În cazul minorilor, formularul de înscriere trebuie completat de părinți sau de tutorele legal.

Înscrierile sunt deschise până pe 31 mai, iar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, vor fi anunțați beneficiarii acestei ediții speciale. Mai multe detalii despre regulament și programul Acasă Regăsit se găsesc accesând pagina campaniei,  dar și pe conturile de social media Vola.ro.

Despre Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, ȋnfiinţată ȋn 2014 pentru a veni ȋn sprijinul tinerilor din medii defavorizate din România, prin intervenții sociale directe, pragmatice și creative. Organizația oferă sprijin pentru integrarea socio-profesională a tinerilor instituționalizați: cursuri gratuite de pregătire profesională și stagii de practică, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă legal și sprijin pentru găsirea unei locuințe subvenționate. De asemenea, asociația dezvoltă concepte și lansează proiecte sociale care să faciliteze inserția profesională a persoanelor din medii defavorizate. În cei peste 8 ani de existență, impactul The Social Incubator constă în 50 de proiecte implementate în 30 de județe, 22.100 de tineri participanți la activitățile de dezvoltare personală și profesională organizate și 1.923 tineri sprijiniți prin sesiuni de consiliere în procesul de integrare socială și profesională, la nivel național. 

https://asociatiasocialincubator.org/  

Despre Vola.ro 

În 2023 Vola.ro a fost desemnată cea mai cunoscută, utilizată și mai recomandată agenție de turism online din România. Compania a avut, încă de la înființare, o dinamică explozivă, atât că cifră de afaceri, cât și ca număr de angajați și clienți. Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion opțiunea de bilete rambursabile, rezervări hoteluri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

În ultimii ani, strategia Vola.ro s-a îndreptat spre dezvoltarea unor servicii de călătorie unice, de tip fintech, menite sa protejeze clienții de incertitudinea din jurul călătoriilor. Fast Refund, Trip Protect, Flex sunt produsele care permit recuperarea banilor în diferite situații.

De asemenea, Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot și Vector Watch.
În 2022, Vola.ro a intermediat vânzări în valoare de 73 mln EUR.
Pentru mai multe informații, va rugăm să ne contactați la pr@vola.ro. 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-the-social-incubator/bilete-de-avion-oferite-cadou-pentru-a-reuni-copiii-cu-parintii-plecati-la-munca-in-strainatate-in-editia-speciala-acasa-regasit-de-ziua-copilului