RĂMÂNEM ÎMPREUNĂ. Fondul special dedicat victimelor din Munteni-Buzău

BUCURESTI - 1 noiembrie 2019

Comunicat tip General in ONG

Unul dintre cele mai grave accidente rutiere din acest an, care a avut loc în județul Ialomița, pe ruta Slobozia – Urziceni, în data de 5 octombrie 2019, s-a soldat cu zece persoane decedate și alte șapte rănite, o adevărată tragedie care a schimbat pentru totdeauna viața victimelor și a familiilor.
Situația în rândul familiilor victimelor este complexă din punct de vedere social, sunt 10 copii rămași orfani, sunt persoane care vor avea nevoie permanent de sprijin și tratament, sunt familii care rămân fără un venit financiar important. E nevoie să urmărim îndeaproape situația fiecărei familii și planul de tratament de care au nevoie.

Prin urmare am decis să ne implicăm pentru strângerea de fonduri necesare pentru copiii și familiile rămase în urma accidentului, pentru persoanele rănite grav în tragicul accident, prin campania de donații și sponsorizări “Rămânem împreună. Fondul special dedicat victimelor din Munteni-Buzău”.

Începând de astăzi, în acest fond se pot face donații și sponsorizări, în perioada 31 octombrie 2019 – 15 ianuarie 2020. În semn de solidaritate pentru colegele victime în accident, Mega Image este primul contributor la acest fond de sprijin financiar, cu suma de 100.000 de lei.

Implicarea și empatia sunt valori ce ne ghidează și motivează, iar atunci când un accident schimbă destinul unor familii, nu putem să rămânem indiferenți. Ne confruntăm zilnic cu tineri ce provin din sistemul de protecție socială sau din medii defavorizate care au nevoie de sprijin și repere pentru a-și găsi drumul în viață. Prin intervenții personalizate, fundamentate pe nevoi ce vizează componenta socială și educațională, putem să fim alături de familiile victimelor, să le ajutăm să depășească problemele cu care se confruntă. În această perioadă dificilă a vieții lor, au nevoie de sprijin astfel încât să poată să găsească resursele și puterea de a merge mai departe,”  declară Adriana Preda, Director Executiv al Asociației The Social Incubator

Fiecare donație contează

Fiecare implicare contează pentru familiile îndurerate și pentru cei afectați de accident. Toate detaliile campaniei de strângere de fonduri și conturile în care pot fi făcute donații și sponsorizări sunt pe pagina dedicată, www.ramanemimpreuna.ro

Fondurile colectate la finalul campaniei vor fi administrate de o Comisie specială, din care vor face parte: Adriana Preda, Director Executiv, Asociația The Social Incubator, Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte marketing, comunicare și sustenabilitate Mega Image și Ana-Maria Preoteasa, doctor în sociologie și cercetător în cadrul Institutului de Cercetare a Calității Vieții.

Comisia va decide alocarea fondurilor pentru fiecare familie sau persoană accidentată, ținând cont de criterii specifice, precum: situația materială, medicală, socială și psihologică.

Împreună, facem bine pentru o comunitate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-the-social-incubator/ramanem-impreuna-fondul-special-dedicat-victimelor-din-munteni-buzau