Social Financial Trophy, turneul de tenis în scop caritabil, destinat instituțiilor financiar-bancare, și-a desemnat câștigătorii

BUCURESTI - 11 mai 2022

Comunicat tip General in CSR

Între 6 și 8 mai s-a desfășurat Social Financial Trophy, turneul de tenis caritabil al instituțiilor din domeniul financiar-bancar. Echipele de jucători amatori de tenis, înscrise de instituțiile financiar-bancare la turneu și-au disputat cupa turneului, iar partidele au fost găzduite de Pescariu Sports&Spa, partenerul oficial al turneului.

40 de jucători amatori de tenis, organizați în 16 echipe, și-au disputat Social Financial Trophy, turneul de tenis caritabil al instituțiilor din domeniul financiar-bancar, desfășurat între 6 și 8 mai la Pescariu Sports&Spa, partenerul oficial al evenimentului.

Sistemul de joc de la Social Financial Trophy s-a bazat pe un tablou eliminatoriu format din 16 echipe, meciurile au avut arbitri de tronson, iar finala mare a fost arbitrată în scaun.

Cele trei echipe câștigătoare ale Social Financial Trophy sunt:

LOCUL I - Echipa Presei, formată din: Cristian Mindru, Cosmin Cernat, Dragos Suciu și Constantin Rudnitchi.

LOCUL II - Echipa NA Business Pro, formată din Ioana și Nicolae Avram.

LOCUL III - Echipa Roland Berger, formată din Andrei Berghianu și Darius Madadi

Social Financial Trophy, organizat de Asociația The Social Incubator și de Social Finance Association, este turneul de tenis caritabil dedicat sprijinirii antreprenorilor sociali, aflați la început de drum. Antreprenoriatul social poate aduce lumea business-ului mai aproape de oameni, iar antreprenorii sociali sunt vizionarii care fac lucrurile diferit.

“Energia binelui a fost pusă în mișcare și de această dată. Participanții la Social Financial Trophy au arătat multă determinare și ambiție pentru câștigarea turneului și  sprijinirea antreprenoriatului social. Le mulțumim tuturor partenerilor, sponsorilor și susținătorilor turneului care au crezut în noul proiect organizat de The Social Incubator, prin divizia Sport for Good”, a declarat Adriana Preda, organizatorul turnelui, director executiv The Social Incubator.

“Social Financial Trophy a dovedit potențialul de a atrage oameni minunați care joacă pentru schimbare. Felicitări tuturor participanților la turneu și câștigătorilor  acestei ediții.”, a declarat Cristina Nedelcu, coordonatorul sportiv al Social Financial Trophy.

Parteneri strategici Social Financial Trophy: Coca-Cola HBC, Pescariu Sports&Spa, Tenis Club București, The Gallery.

Sponsori: BCR Social Finance, BRD Groupe Societe Generale, KPMG Romania, Patria Bank, Raiffeisen Bank.

Parteneri de bine: ART2WEAR, AST Group, DY Nutrition Romania, Lebada Luxury Resort & Spa, Moon Resort Romania, Unison - Plant Based Food, Introvert Coffee Bar.

Susținători: Adrian Cristea, AndrewCbi Media, Cadoul Special, Decathlon România, Fabrica de Papetarie, Sampromo , Diana’s Cake, SUBWAY Romania.

---

Despre Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit ȋnfiinţată ȋn 2014 pentru a veni ȋn sprijinul tinerilor din medii defavorizate din România, prin intervenții sociale directe, pragmatice și creative.

Organizația oferă sprijin pentru integrarea socio-profesională a tinerilor instituționalizați: cursuri gratuite de pregătire profesională și stagii de practică, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă legal și sprijin pentru găsirea unei locuințe subvenționate. De asemenea, asociația dezvoltă concepte și lansează proiecte sociale care să faciliteze inserția profesională a persoanelor din medii defavorizate.

În 7 ani de existență, impactul The Social Incubator constă în 42 de proiecte implementate în 28 de județe, 8724 de tineri participanți la activitățile de dezvoltare personală și profesională organizate și 1619 tineri sprijiniți prin sesiuni de consiliere în procesul de integrare socială și profesională, la nivel național.

Sport for Good, divizia Asociației The Social Incubator, organizează o serie de evenimente sportive în scop caritabil, în parteneriat oficial cu Eurosport România. Tenis pentru Fapte Bune - ediția 2 este cea mai recentă competiție sportivă organizată de Sport for Good.

https://asociatiasocialincubator.org/

Despre Social Finance Association

SFA (Social Finance Association Asociația pentru Finanțare Socială) s-a născut cu scopul de a completa pilonul financiar al AFIN cu asistență specializată și know-how în domeniul finanțării sociale. Asociația își propune să susțină întreprinzătorii locali să depășească barierele de ordin financiar, prin educație financiară și consultanță pentru un acces mai facil la finanțare.

SFA este membru asociat al Federației Europeane a Băncilor Etice și Alternative (FEBEA).

Federația reunește 30 de instituții financiare din 15 țări din Europa și are ca scop dezvoltarea și promovarea principiilor de finanțare etică și socială în Europa. FEBEA sprijină finanțatorii, antreprenorii sociali și orice grup sau cetățean care dezvoltă proiecte care ajută la crearea unei societăți echitabile și incluzive.

https://www.afin.org.ro/despre-sfa/