VegFest 2022, 17-19 iunie, Casa Universitarilor, București!

BUCURESTI - 23 mai 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate, Social

MÂNCARE DELICIOASĂ, VEGAN MARKET, ATELIERE ŞI CONFERINŢE, STAND-UP, SPORT ȘI ZONĂ DE RELAXARE.

VegFest 2022, Romania

VegFest 2022, Romania

 MÂNCARE DELICIOASĂ, VEGAN MARKET, ATELIERE ŞI CONFERINŢE, STAND-UP, SPORT ȘI ZONĂ DE RELAXARE.  

VEGFEST 2022

VegFest 2022 te va surprinde cu cele mai delicioase preparate (burgeri, mici, pizza, sushi, deserturi şi îngheţată yammi, bere artizanală etc) și multe produse plant-based, într-o atmosferă cu muzică bună şi oameni faini.

La VegFest vei găsi o varietate mare de produse (alimentare, cosmetice, de curățenie, cadouri) şi business-urile locale vegane sau vegan-friendly. Totodată, vei avea ocazia să participi la workshop-uri și prezentări care să te inspire, iar dacă îți dorești să te implici mai mult ONG-urile invitate te vor ajuta.

Schimbarea climatică și utilizarea ineficientă a resurselor sunt o realitate care necesită atenția noastră. Trebuie să știi că alimentele vegetale au o amprentă de carbon de 10 până la 50 de ori mai redusă decât cele de origine animală.

În plus, o alimentație plant-based îți reduce amprenta de apă cu până la 55%.Vino să te distrezi și să cunoști oameni faini! Mâncare super delicioasă, muzică bună, ateliere pentru copii, speech-uri şi multe surprize. Nu ai niciun motiv să ratezi VegFest!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-veganilor-din-romania/vegfest-2022-17-19-iunie-casa-universitarilor-bucuresti