Asociatia Young Goldfish si Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala (CMBRAE) indruma tinerii in cariera

BUCURESTI - 16 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociatia Young Goldfish in parteneriat cu Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala desfasoara sambata 17 octombrie 2009 la Liceul Nicolae Iorga din Bucuresti cursul interactiv gratuit de orientare si motivare in cariera. Beneficiaza de acest curs tineri elevi de clasele a Xi-a si a XII-a, inclusiv tineri cu handicap, care urmeaza sa-si aleaga profesia.

Asociatia Young Goldfish si Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala (CMBRAE) indruma tinerii in cariera

Tinerii voluntari ai asociatiei vor impartasi din experientele lor de scriere de CV, scrisoare de intentie, participare la un interviu, indrumandu-i pe cei mai tineri decat ei, la inceput de cariera, catre o alegere cat mai potrivita abilitatilor, dorintelor si nevoilor lor.
Cursul se va incheia cu o simulare de interviu care ii va antrena pentru o situatie reala de viata in care tinerii vor concura pentru postul dorit.
Asociatia Young Goldfish va aplica o testare a intereselor si orientarii vocationale, care ii va ajuta sa aleaga dintre ocupatiile din Romania si sa urmeze cursuri de formare conform cu aceasta optiune. Consilierii psihopedagogici ai Centrului Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala vor avea o contributie importanta prin interpretarea acestor teste si consilierea in cariera a tinerilor.
Acesta este un curs pilot care se doreste a fi multiplicat si imbogatit pentru a sustine tinerii in continuarea educatiei si alegerea carierei de succes.
Vor urma si alte cursuri gratuite de orientare si motivare in cariera organizate de Asociatia Young Goldfish in licee si facultati incepand cu luna noiembrie.

Despre Asociatia Young Goldfish

Asociatia Young Goldfish are ca scop consilierea, formarea si integrarea profesionala a tinerilor. Detalii pe site-ul nostru www.youngoldfish.ro
Parteneri: www.cmbrae.ro www,dspb.ro

Miruna Cardoş
Asociaţia Young Goldfish
Telefon: 0734.083.693
E-mail: miruna.cardos@gmail.com

office@youngoldfish.ro