AYI recruteaza autori pentru primul blog dedicat voluntariatului

BUCURESTI - 7 august 2010

Comunicat tip General in ONG

Asociatia Young Initiative anunta intentia de a lansa in aceasta toamna un blog colectiv despre voluntariat, organizand in acest sens un concurs pentru alegerea autorilor (bloggerilor) acestuia.

AYI recruteaza autori pentru primul blog dedicat voluntariatului

Blogul urmeaza sa prezinte voluntariatul ca instrument de evolutie a societatii si educare a tinerilor, dar si ca instrument al dezvoltarii personale si profesionale a acestora. Printre sectiunile blogului se vor afla: articole generale despre voluntariat, interviuri cu voluntari si persoane-resursa din companii, promovarea unor proiecte/training-uri/workshop-uri/activitati ale organizatiilor non-guvernamentale, dezvoltare personala si sfaturi legate de imbinarea voluntariatului cu inceputul carierei, Do-It-Yourself (axat pe actiuni de dezvoltare a comunitatilor locale), “Provocarea Lunii: Dezvolta-ti comunitatea!”, fun section.

Concursul pentru alegerea bloggerilor se desfasoara in perioada 6-26 august 2010, si presupune completarea si trimiterea unui formular de inscriere, urmata de participarea la un interviu, pentru cei selectati. Conditiile minime pe care candidatii trebuie sa le intruneasca sunt experienta de minim 6 luni ca voluntar intr-o organizatie non-guvernamentala sau intr-un proiect mai amplu (si, implicit, pasiunea pentru voluntariat), si abilitati excelente de comunicare si redactare de articole.

Detalii suplimentare despre blog si concurs, precum si formularul de aplicare, se gasesc pe site-ul Asociatiei, la adresa www.younginitiative.org/recrutare_blog.php .

Despre Asociatia Young Initiative


Asociatia Young Initiative este o organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 2009, ce desfasoara activitati in domeniul educatiei non-formale si al tineretului, organizand de asemenea si proiecte umanitare. Scopul Asociatiei este sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, precum si la educatia acestora, cu precadere cea non-formala, astfel incat acestia sa isi poata croi o cariera care sa corespunda potentialului lor.


Razvan Sassu, Presedinte
Email: razvan.sassu@younginitiative.org
Telefon: 0727/334/743

info@younginitiative.org