Asociatie cu scop lucrativ

Definitie Asociatie cu scop lucrativ

Unitate de libera initiativa constituita din maximum 10 persoane, care isi desfasoara activitatea in sectoare de productie, in lucrari de constructii si de prestari servicii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asociatie cu scop lucrativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asociatie cu scop lucrativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asociatie cu scop lucrativ. Definitiile termenilor despre Asociatie cu scop lucrativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asociatie cu scop lucrativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asociatie cu scop lucrativ.