Asociatie de locatari

Definitie Asociatie de locatari

Persoana juridica ce se constituie, pe fiecare cladire cu mai multe apartamente sau pe un grup de cladiri, fiind alcatuita din cel mult 600 de membri, care sunt titularii contractelor de inchirere, persoanele fizice locuind in apartamente detinute in proprietate personala (iar in caz de poprietate comuna a membrilor unei familii, unul idntre coproprietari desemnat de acestia) si persoanele juridice care isi au sediul ori desfasoara activitati in suprafetele locative detinute, cu orice titlu, in cladirea unde sunt si locuinte.Asociatia de locatari are urmatoarele organe:a) adunarea generala, formata din totalitatea locatarilor principali membri ai asociatieib) comitetul asociatiei, ales de adunarea generala si alcatuit din 5-15 membri si pana la 5 supleantic) comisia de cenzori, alcatuita din 5-7 membri alesi de adunarea generala dintre persoanele care nu fac parte din comitet si, pe cat posibil, care au cunostinte si experienta in domeniul economic, financiar sau juridic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asociatie de locatari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asociatie de locatari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asociatie de locatari. Definitiile termenilor despre Asociatie de locatari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asociatie de locatari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asociatie de locatari.