Asociatie familiala

Definitie Asociatie familiala

Entitate economica fara personalitate juridica. Are ca baza Decretul-Lege 54/1990, potrivit caruia obligatiile asumate in activitatea economica se nasc direct in persoana asociatilor care raspund cu intreaga avere in cazul nerespectarii acestor obligatii sau in cazul in care activitatea nu este profitabila.Asociatia familiala nu poate fi extinsa si la alte persoane, pentru ca asociatii pot fi numai membrii aceleiasi familii care gospodaresc impreuna afacerea.Asociatia familiala se infiinteaza deosebit de simplu, dar dezavanzajul acesteia consta in lipsa actelor constitutive care sa delimiteze aceasta structura de persoana asociatilor, care sa statueze organizarea interna, modul in care se iau decizii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asociatie familiala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asociatie familiala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asociatie familiala. Definitiile termenilor despre Asociatie familiala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asociatie familiala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asociatie familiala.