Poze Asociatie

 • tigara electronica nr1

  Poza: Asociatie engleza lupta pentru piata de tigari electronice

 • Certificate validate de prestigioasa asociatie internationala Project Management Institute (PMI®) pentru absolventii cursurilor de managementul proiectelor

  Poza: Certificate validate de prestigioasa asociatie internationala Project Management Institute (PMI®) pentru absolventii cursurilor de managementul proiectelor

 • ARIES este prima asociatie din punct de vedere al marimii si continutului, dintre toate asociatiile similare din Uniunea Europeana si tarile in curs de aderare.

  Poza: ARIES este prima asociatie din punct de vedere al marimii si continutului, dintre toate asociatiile similare din Uniunea Europeana si tarile in curs de aderare.

 • Va aducem la cunostinta infiintarea si inceperea activitatii Asociatiei Etnice a Rusilor din Romania, asociatie neguvernamentala care are caracter etnic, social, cultural si umanitar, ce reprezinta interesul etnicilor rusi din Romania .

  Poza: Va aducem la cunostinta infiintarea si inceperea activitatii Asociatiei Etnice a Rusilor din Romania, asociatie neguvernamentala care are caracter etnic, social, cultural si umanitar, ce reprezinta interesul etnicilor rusi din Romania .

 • copii strazii

  Poza: Doneaza o masa calda de Pasti pentru copii strazii, batranii strazii si copii orfani

 • Jazz Concert Sing for FREEdom

  Poza: Jazz Concert Sing for FREEdom

 • Congresul Internaţional al Organizaţiilor de Medicină Integrativă , Editia II

  Poza: Congresul Internaţional al Organizaţiilor de Medicină Integrativă , Editia II

 • Activităţi desfăşurate în prezent în cadrul centrului Bucureşti-Ilfov

  Poza: Activităţi desfăşurate în prezent în cadrul centrului Bucureşti-Ilfov

 • PARTY

  Poza: PARTY "Crazy Hat Evening"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul asociatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la asociatie. Pozele pe tema asociatie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul asociatie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la asociatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la asociatie.