Asociere pentru savirsirea de infractiuni

Definitie Asociere pentru savirsirea de infractiuni

Conform art. 323 Cod Penal, fapta de a se asocia sau de a initia constituirea unei asocieri in scopul savarsirii uneia sau mai multor infractiuni, altele decat cele aratate in art. 167, ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unei astfel de asocieri, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea ce intra in scopul asocierii.Daca fapta de asociere a fost urmata de savarsirea unei infractiuni, se aplica celor care au savarsit infractiunea respectiva pedeapsa pentru acea infractiune, in concurs cu pedeapsa prevazuta in art. 323 alin. 1.Nu se pedepsesc persoanele prevazute in alin. 1, care denunta autoritatilor asocierea mai inainte de a fi fost descoperita si de a se fi inceput savarsirea infractiunii care intra in scopul asocierii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asociere pentru savirsirea de infractiuni? Propune definitie

Poze Asociere pentru savirsirea de infractiuni

 • sisteme alarma online

  Poza: A2T.ro atrage atentia asupra utilitatii unui sistem de alarma pentru apartament si casa impotriva infractiunilor

 • Cristian Deca - Decalex Legal Solutions

  Poza: Cristian Deca, Mediator in cadrul Decalex: Ce tipuri de infractiuni penale pot fi mediate?

 • La Snagov, din ianuarie 2013 - liber la infractiuni si distrugerea patrimoniului natural protejat,din aria naturala protejata ANPLS, facilitat de MMSC

  Poza: La Snagov, din ianuarie 2013 - liber la infractiuni si distrugerea patrimoniului natural protejat,din aria naturala protejata ANPLS, facilitat de MMSC

 • 30 de minute pentru 30 de ani

  Poza: 30 de minute pentru 30 de ani

 • Vezi toate pozele despre Asociere pentru savirsirea de infractiuni

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asociere pentru savirsirea de infractiuni.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asociere pentru savirsirea de infractiuni. Definitiile termenilor despre Asociere pentru savirsirea de infractiuni cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asociere pentru savirsirea de infractiuni, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asociere pentru savirsirea de infractiuni.