aspa    

Comunicate de presa si evenimente pe tema aspa

 • aspa

  Bucuresti - 8 February 2011

  Comunicat de GIA - GROUP INITIATIVE FOR ANIMALS

  Avem placerea sa va invitam la conferinta de presa "Maidanezii - Intre mit si realitate", organizata de GIA - Group Initiative For Animals, care va avea loc in data de 9 februarie 2011, ora 11:30, la Hotel Parliament Bucuresti. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ong , caini comunitari , aspa , primaria capitalei , gia

  Vezi toate comunicatele de presa despre aspa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aspa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aspa. Informatiile despre aspa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aspa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aspa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.