GAMA DE MANIFESTARI ORGANIZATE DE ASPAPLAST-Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice

Locul desfasurarii: ROMEXPO

Organizator: ASPAPLAST-Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice

GAMA DE MANIFESTARI ORGANIZATE DE ASPAPLAST-Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice

Comunicat de presa:

I. ASPAPLAST-Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice organizeaza, impreuna cu Romexpo, targul de mase plastice INTERPLAST EXPO, editia a 8-a, in perioada 8-12 noiembrie 2006. Editia din acest an va avea loc in Pav. 14 al Romexpo, pana in prezent inregistrandu-se un interes ridicat din partea firmelor din domeniu pentru participarea in cadrul acestei editii.
Intentia este de a reuni firme din domeniul maselor plastice, care doresc sa prezinte o oferta diversificata, capabila sa acopere o gama sortimentala variata.
In plus, cu ocazia acestei manifestari, se vor organiza intalniri si prezentari de interes pentru industrie, atat din punct de vedere al sectorului, cat si din punct de vedere al integrarii in UE: perspective financiare si perspective de armonizare legislative.
In continuare, ASPAPLAST, ca si asociatie patronala reprezentativa, unica in sector, va prezenta o oferta completa, la zi, a serviciilor destinate sa sprijine industria: date statistice de sector, participari la targuri internationale, in regim favorabil, informatii de interes privind UE si programarea financiara, etc.
ASPAPLAST este membru al CCIB, FEPACHIM, UGIR, UGIR-1903, iar la nivel international: membru asociat al EuPC, membru al PlasticsEurope-Mediterrenean Cluster si are excelente relatii de lucru cu asociatii similare din Ungaria, Croatia si Italia.

II. ASPAPLAST-Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice va informeaza:
Pe data de 8 noiembrie 2006, in prima zi a INTERPLAST EXPO , la ora 11:30, se va desfasura la “Sala de Marmura” a complexului Romexpo, conferinta cu tema: “Industria maselor plastice din Romania in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana: activitati si masuri post-aderare”.
Problematica abordata face referire la:
- industria maselor plastice in preajma aderarii in Uniunea Europeana;
- standardizarea in industria maselor plastice din punctul de vedere al aderarii la UE;
- finantarile disponibile in Romania ca si tara membra UE: prezentare privind utilizarea fondurilor structurale in industrie.
Lucrarile vor fi sustinute de specialisti ai ASPAPLAST, de la Ministerul Integrarii si de la EuroInfoCenter.
Conferinta se va incheia cu un cocktail oferit de organizatori.

III. In perspectiva, in perioada 12-14 decembrie 2006, la Predeal, ASPAPLAST organizeaza un simpozion privind noutatile tehnologice de prelucrare prin injectie a maselor plastice in cadrul caruia specialisti ASSOCOMAPLAST (Asociatia Italiana a Producatorilor de Masini si Utilaje de Prelucrat Mase Plastice) vor prezenta experienta tehnologica in domeniul maselor plastice. Detalii si inscrieri la telefon 021-413.76.81.


ASPAPLAST
Tel: +4021-413 76 81, +4021-413 07 45; Fax : +4021-413 14 29
E-mail : office@aspaplast.ro ; aspaplast.ro@gmail.com ; www.aspaplast.ro

Despre ASPAPLAST - ASOCIATIA PATRONALA A PRELUCRATORILOR DE MASE PLASTICE DIN ROMANIA

- ASPAPLAST – Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania peste 60 de membri, companii private care prelucreaza peste 65% din materialele plastice din Romania, cu o cifra totala de afaceri de aproximativ 100 milioane Euro
- ASPAPLAST este unica asociatie din aceasta industrie, la care poate adera orice firma din tara care isi desfasoara activitatea in domeniul maselor plastice
- Asociatia reprezinta interesele profesionale ale prelucratorilor de mase plastice, actionand totodata ca o interfata pentru membri sai, urmareste dezvoltarea productiei si furnizeaza membrilor sai date statistice actualizate din domeniu
- ASPAPLAST – este membru asociat al EuPC (Confederatia Europeana a Prelucratorilor de Mase Plastice) si membru PlasticsEurope-Mediterranean Cluster. Este de asemenea membru afiliat Fepachim (Federatia Patronala din Industria Chimica si Petrochimica), membru CCIB, ADER si UGIR-1903. Din anul 2003 este membru permanent al CCIR.

Participare: Intrare libera