aspergillus    

Comunicate de presa si evenimente pe tema aspergillus

 • aspergillus. Infectia fungica:

  aspergillus

  Iasi, Iasi - 15 octombrie 2014

  Comunicat de Societatea Romana de Micologie Medicala si Micotoxicologie

  Infecțiile fungice sunt responsabile anual de moartea a cel puțin 1.350.000 de oameni, dar și de pierderea vederii la alte câteva zeci de milioane în întreaga lume. Asemeni unui “cal troian”, simptomele acestor îmbolnăviri sunt de cele ma ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fungi , alergii , tuberculoza , astm , pneumonie , aspergillus

  Vezi toate comunicatele de presa despre aspergillus

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aspergillus.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aspergillus. Informatiile despre aspergillus cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aspergillus, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aspergillus, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.