Salonul Bicicletei 2018

BUCURESTI - 22 februarie 2018

Comunicat tip General in Sport

Vino la Romexpo in perioada 9-11martie sa testezi in premiera ultimele modele de biciclete. 12.000mp te asteapta sa te plimbi cu biciclete electrice, trotinete si hoaverboarduri. Concursuri pentru copii, rampe, accesorii, souveniruri si oferte speciale te asteapta doar la Romexpo la Salonul Bicicletei .

Pregătește-te să pedalezi catre Salonul Bicicletei 2018. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 9-11 martie, la Romexpo, unde se reunesc toți marii producatori naționali, importatorii și magazinele de profil din România.

 

Testează în premieră noile modele de biciclete 2018. 4 pavilioane (C1, C2, C4, C5) te asteapta sa pedalezi si sa compari aproape 1.000 de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi si stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție.

 

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, gaseste echipamentul de care ai nevoie sau cumpara un souvenir din Zona de Handmade si souveniruri. Pentru copii am pregatit premii cadou, rampe si circuitul cu carturi cu pedale. Nu uita, doar la Salonul Bicicletei poti teste biciclete electrice din toate brandurile.

 

Vineri seara va invitam la Salonul bicicletei Opening Party unde ai ocazia sa ciocnesti un pahar cu sportivi, pasionati ce ciclism, organizatorii de evenimente si reprezentantii magazinelor de biciclete.

 

 

  100 expozanti

  Plimbări&Parade

  Testare de biciclete

  BMX stunt show

 

  Vintage Bike Expo

  Kids Area

  Zona Handmade si Souveniruri

  Concursuri și tombole

 

 

 

 

Program:

Vineri 9 martie: 14.00-20:00

Sâmbată 10martie: 10.00-18:00

Duminică 11martie: 10:00-18:00

 

Mai multe informații:

www.facebook.com/SalonulBicicletei/

Despre Seven Advertising Valentin Ionescu

Salonul bicicletei reprezinta expozitia nationala de biciclete, unde peste 100 de expozanti isi prezinta produsele timp de 3 zile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aspic1/salonul-bicicletei-2018