Broadband chiar la tine acasa. Astral Telecom lanseaza Astral OnLine Ultra cea mai rapida conexiune de Internet din Romania

BUCURESTI - 17 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Astral Telecom a lansat in aceasta luna un nou abonament de servicii de Internet: Astral Online Ultra. Lansarea acestui abonament marcheaza o noua etapa in definirea conceptului de servicii de Internet Broadband in Romania, acesta fiind de 5 ori mai rapid decat celelalte conexiuni din portofoliul de servicii destinate persoanelor fizice, clienti ai companiei Astral si de cca 36 de ori mai rapid decat orice conexiune dial-up.

Broadband chiar la tine acasa. Astral Telecom lanseaza Astral OnLine Ultra cea mai rapida conexiune de Internet din Romania

Valoarea noului abonament de servicii de Internet,Astral OnLine Ultra este de 26.5 euro si la acest pret include super viteza de acces in Internet de pana la 1,5 Mbps, trafic nelimitat, casuta de email si modem oferit gratuit, in custodie.

Astral OnLine Ultra este parte integranta din pachetul de servicii Astral TriPlay dar poate fi achizitionat atat individual cat si impreuna cu celelalte servicii. Pachetul de servicii Astral TriPlay include Astral OnLine (Servicii de Internet), Astral TeleFix (servicii de telefonie fixa) si Astral CATV (servicii de televiziune prin cablu).

“Astral OnLine Ultra este in acest moment cea mai rapida conexiune de Internet pentru persoane fizice, oferita vreodata de un operator de servicii de comunicatii electronice din Romania. Incepand cu momentul liberalizarii pietei de comunicatii electronice, piata utilizatorilor de servicii de Internet a devenit extraordinar de dinamica in ceea ce priveste cerintele de viteza, conectivitate, trafic necesar si de securitate pe care clientii le solicita, in special datorita orientarii strategiei noastre catre oferirea de servicii de tip triple-play.

Comparativ cu anii trecuti si in special cu ultimul an, in urma impachetarii acestor servicii de conectivitate la Internet si adaugarea de servicii de televiziune prin cablu si de telefonie fixa am inregistrat anual cresteri record ale numarului de clienti persoane fizice. Practic numai in ultimul an baza noastra de clienti persoane fizice a crescut in medie cu cca 45% pentru serviciile de Internet si cu 35% pentru serviciile de telefonie.

Acest lucru ne-a determinat sa regandim in totalitate serviciile noastre destinate persoanelor fizice si sa punem un accent din ce in ce mai mare pe pe flexibilitatea impachetarii serviciilor si pe calitate, pe cresterea nivelului de interactiune cu clientii nostri, pe reducerea timpilor de instalare si pe realizarea de cercetari de piata care sa contribuie la o mai buna intelegere a nevoilor acestora de comunicare si de interrelationare cu reprezentantii nostri.Mai mult decat atat suntem pregatiti datorita pozitiei pe care am castigat-o in prezent pe piata, ca parte a celui mai mare operator de servicii de cablu din afara SUA, sa raspundem cat mai agresiv reactiilor pietei. Prin urmare, strategia noastra in perioada urmatoare este aceea de a deveni nu numai furnizorul cu cele mai apreciate servicii integrate de comunicatii electronice, cat mai ales cel mai apreciat furnizor de servicii integrate din Romania”, declara Calin Geru, Manager Marketing Internet, Date si Telefonie in Astral.

Despre Astral Telecom

-
Informatii referitoare la acest serviciu puteti obtine la e-mail-ul: comunicare@astral.ro sau la tel.: 0740 11 53 11, persoana de contact: Cornelia Gusa, PR Manager, Astral Telecom
comunicare@astral.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/astral-telecom/broadband-chiar-la-tine-acasa-astral-telecom-lanseaza-astral-online-ultra-cea-mai-rapida-conexiune-de-internet-din-romania