astrazeneca    

Comunicate de presa si evenimente pe tema astrazeneca

 • astrazeneca

  Bucuresti - 25 September 2014

  Comunicat de Junior Achievement Romania

  2 din 10 elevi nu participa la orele de educatie fizica, iar 6 din 10 elevi fac doar 1-2 ore de sport pe saptamana. Elevii invata sa traiasca sanatos in cadrul programului optional de educatie pentru sanatate . ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sanatate , sport , educatie , junior achievement romania , astrazeneca

  Vezi toate comunicatele de presa despre astrazeneca

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul astrazeneca.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la astrazeneca. Informatiile despre astrazeneca cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul astrazeneca, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la astrazeneca, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.