ATELIER EINSTEIN organizeaza un nou Curs PhotoReading in data de 9 - 10 Mai 2012 la Hotel Howard Johnson, Sala Diamond, Bucuresti

BUCURESTI - 15 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

ATELIER EINSTEIN organizeaza un nou curs de PhotoReading in data de 9 - 10 Mai 2012 la Hotel Howard Johnson, Sala Diamond. Iubitorii de carte pot participa la acest curs pentru a invata o metoda accelerata de a citi si procesa informatiile, un proces care implica activ subconstientul. Inscrierile se pot face online la www.photoreading.ro. Participantii sunt invitati sa aduca 5 carti necitite. PhotoReading este o metoda creata de Paul Scheele si oferita sub licenta LSC, USA.

F
Curs PhotoReading - Atelier Einstein

Curs PhotoReading - Atelier Einstein

 “ Cel mai frumos lucru pe care il putem experimenta este necunoscutul. El este sursa adevaratei arte si stiinte”.  

Albert Einstein

PhotoReading (FotoCitirea) este o metoda de a citi accelerata care rezolva multe dintre problemele cititorului modern: participantii invata sa parcurga volume mari de informatie in timpul pe care il au la dispozitie, interactioneaza cu informatia in feluri noi, trecand de la o citire pasiva (citirea obisnuita) la o citire activa, implicata. PhotoReading raspunde si la necesitatile omului modern de a invata sa se relaxeze in timp ce citeste si a invata sa-si focuseze atentia, eliminind astfel gandurile paralele. Informatia este asimilata in profunzime, paricipantii putand reda cartile parcurse si povesti prietenilor cu amanunte romanele sau cartile tehnice fotocitite. 

Secolul 21 este secolul informatiei si multi dintre romani nu mai fac fata la avalansa de informatii care vin catre ei din toate partile - internet, televiziune, carti, radio. Astfel se face ca, peste un sfert dintre romani, nu au mai citit o carte de ani buni, iar cei care citesc, citesc romane, carti pentru relaxare si placere; doar 10% dintre cititori citesc pentru a afla informatii utile pentru profesia lor. Romanilor, in principal le lipseste timpul (date preluate de la IRES, 2011). In studiu nu apar date referitoare la gradul de satisfactie in procesul citirii, gradul de retinere al informatiei,etc.

Persoana care a inteles problemele cu care se confrunta cititorul modern si si-a dedicat intreaga activitate dezvoltarii de solutii accesibile pentru rezolvarea acestora, este Paul Scheele, creatorul metodei PhotoReading. Expert in neuro-lingvistica, invatare rapida si procesarea preconstienta a informatiilor, Scheele a studiat cum functioneaza creierul uman si a stabilit care este starea neuronala cea mai favorabila invatarii, stocarii si procesarii de informatii. A aplicat apoi descoperirile sale in procesul de citire si invatare si le-a facut cunoscute publicului larg prin cartea sa,"PhotoReading" care s-a vandut in peste 750.000 de exemplare si prin cursurile oferite prin compania lui, Learning Stategies Corporation – o companie educationala care si-a castigat recunoastere internationala. 

Cursurile lui Paul Scheele sunt oferite sub licenta de Atelier Einstein. Mai multe detalii la www.ateliereinstein.ro si www.photoreading.ro.

Despre ATELIER EINSTEIN

Atelier Einstein este o companie educationala care a aparut in 2007 din pasiunea pentru dezvolarea potentialului uman. Scopul Atelierului este sa livreze programe avansate concepute de pionieri si autoritati de nivel mondial in materie de dezvoltare umana. Atelier Einstein ofera cursul de PhotoReading (FotoCitire), un program uimitor de citire si invatare accelerata, unde participantii descopera resurse nebanuite ale mintii, Genius Code (Codul Geniului) unde participantii interactioneaza cu fluxul de imagini care curge permanent in interior, Artist’s Way (Calea Artistului) unde participantii descopera puterea hranitoarea a creativitatii si intra in contact cu darurile creative. Alina Lazarescu- Abboud este Trainer si fondator al Atelierului Einstein, licentiata de Learning Strategies Corporation, USA in 2009. De atunci Alina a avut peste 250 de participanti la cursurile de PhotoReading (in principal top si middle management, antreprenori, avocati, media, studenti, etc.) Alina este de asemenea coach si antreprenor, aducand o dimensiune foarte pragmatica si orientata spre proces la cursurile pe care le sustine. Alina a fost antrenata de cei mai buni: Paul Scheele - Learnning Stategies, Alain Cardon - Scoala de Coaching Metasysteme, Christian Pankhurst - Coaching Academy, Dominique Lussan - Harmonic Vision Centre de recherche et de developpment sur creation de valeur globale si a avut 4 ani experienta anterioara in livrare de cursuri de leadership intensive.