Curs PhotoReading 9-10 Iunie 2012, curs de citire si invatare accelerata

Locul desfasurarii: Hotel Howard Johnson

Organizator: ATELIER EINSTEIN

Curs PhotoReading 9-10 Iunie 2012, curs de citire si invatare accelerata

Cursul de PhotoReading este o experienta de invatare intensiva ca transforma profund felul in care oamenii experimenteaza citirea, invatarea si procesarea informatiei. Sistemul Mental Integral de FotoCitire este un sistem citire si invatare accelerata care implica intreaga minte. Oamenii invata sa isi activeze vastele resurse ale mintii lor nonconstiente si sa le implice activ in procesul de citire. Sistemul Mental Integral de FotoCitire are 5 pasi usor de invatat si folosit de catre oricine. 

 Creat in SUA, de Paul Scheele, PhotoReading este cel mai puternic si eficient proces pentru citire accelerata dintre cele disponibile comercial.

 Majoritatea oamenilor se simt frustrati cand vad un raft de carti, au dificultati de concentrare in timp ce citesc, nu au timp, nu mai au rabdare, nu mai au bucurie si se confrunta cu senzatia neplacuta ca sunt prea lenti; multi oameni uita ce au citit, nu pot prezernta sau reproduce sau sunt coplesiti de cantitatea de informatii din jurul lor.

In 2 zile, participantii la cursul de PhotoReading rezolva toate aceste probleme si uita de experienta de frustrare.

Cursul de fotocitire ajută oameni din diverse categorii profesionale în care parcurgerea și procesarea unor cantități mari de informații în timp scurt. Este foarte util specialistilor pentru care studiul teoretic este o necesitate de zi cu zi: manageri, analiști, oameni de marketing, avocați, profesori, medici, jurnaliști, antreprenori.

Prin familiarizarea cu metoda PhotoReading, profesioniștii preocupați de propria lor dezvoltare sau de a echipelor pe care le conduc se vor bucura de beneficii concrete, pe termen mai scurt si mai lung:

- cresterea vitezei de parcurgere informatiilor

- posibilitatea de a tine pasul cu noile descoperiri, idei

- relaxarea conduce la performante crescute

- cresterea eficientei si a concentrarii

- focusarea pe obiective, eliminarea pierderii in detalii

- învățarea dinamică și deschisă, care crește coeziunea echipei

- îmbunătățirea memoriei și atenției la detalii semnificative

 Participantii pleaca din curs cu abilitatea de:

- a fi mai eficienti in ceea ce priveste cititul

- a parcurge o carte in ½ pana la 1/10 din timp

- a inteleage valoarea a “a avea un scop”, “a sti ce vrei”.

- a se concentra cu usurinta

- RELAXARE

- a-si aminti mai mult

- a capta mai rapid esenta unei cartii dar si detalii

- A SE BUCURA in timp ce citesc si invata

 

Pentru a participa la curs e nevoie ca participantii sa aduca cu ei 5 carti personale, necitite (orice gen de carte, in afara de romane).

Pe www.photoreading.ro se pot consulta datele de organizare a cursurilor, se pot face inscrieri si chiar plati online cu cardul. 

Despre ATELIER EINSTEIN

“ Cel mai frumos lucru pe care il putem experimenta este necunoscutul. El este sursa adevaratei arte si stiinte”. Albert Einstein / Atelier Einstein a aparut din pasiunea pentru dezvolarea potentialului uman si pentru experimentarea necunoscutului. Scopul Atelierului este sa livreze programe avansate concepute de pionieri si autoritati de nivel mondial in materie de dezvoltare umana.

Confirmare pana la data: 9 June 2012

Participare: Taxa de participare