Agentia de publicitate Atelier Grup devine MARKER, studio de creatie

BUCURESTI - 2 august 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In luna august, agentia de publicitate Atelier Grup , infiiintata in martie 2014 de creatorul primului serviciu de publicitate de biciclete ( Publicicleta ), Ionut Ene si Dan Olaru ( danolaru.ro, fost redactor sef al primei reviste dedicate managementului de evenimente, Event Bazar ) devine studioul de creatie MARKER .

Agentia de publicitate Atelier Grup devine MARKER, studio de creatie

In luna august, agentia de publicitate Atelier Grup, infiiintata in martie 2014 de creatorul primului serviciu de publicitate de biciclete ( Publicicleta ), Ionut Ene si Dan Olaru ( danolaru.ro, fost redactor sef al primei reviste dedicate managementului de evenimente, Event Bazar ) devine studioul de creatie MARKER.

Echipei manageriale MARKER i se alatura in acest nou inceput inca doi creativi care vin sa consolideze lista de servicii oferite.

Primul “transfer” reusit este Alice Teodorescu ,  freelance Content Marketer pe aliceteodorescu.com , book reviewer & blogger pentru bookblog.ro, fost specialist in comunicare pentru Fundatia Pact si PRIME Romania. Alice este astfel incepand cu aceasta luna Head Storyteller & Content Marketer MARKER.

Al doilea “transfer” vine din lumea antreprenoriala, cu un background solid in fotografie. Este vorba despre Valentin Boboc , proprietar al valentinboboc.ro ( Valentin Boboc Photography ), profesor de fotografie urbana pentru Fundatia Calea Victoriei . Valentin este asadar Visual Director, avand responsabilitatea de a oferi clientilor nostri garantia celor mai bune imagini.

Acum, ca prezentarile au fost facute, noi, echipa MARKER, va spunem ca suntem foarte mandri de noua identitate, de noul website  (creativearker.ro ) si garantam pentru faptul ca niciun labrador nu a fost ranit sau tratat altfel decat regeste in timpul sedintelor foto.

Propunem un studio de creatie dupa chipul si asemanarea noastra, indraznet, creativ (altfel nu era studio de creatie ), profesionist si cu o pasiune reala pentru ideile bune, pe care vrem sa le vedem puse in actiune

MARKER este astfel locul in care clientii pot gasi servicii de PR, Content Marketing, Branding, Employer Branding, Graphic Design, Event Management & Architecture, Photography & Cinemagraphs sau Consultanta in toate aceste domenii.

Foarte important in viziunea noastra este faptul ca vorbim foarte serios in privinta ideilor frumoase si a pasiunii noastre pentru ele. Vrem ca aceste idei sa isi atinga potentialul maxim, motiv pentru care credem ca bugetele nu trebuie sa fie o piedica, iar noi stim cum sa oferim solutiile creative dincolo de orice obstacol.

Totodata, lansam si MIP, MARKER Internship Programme, programul nostru de crescut  cavaleri Jedi creativi pe care vrem sa ii si pastram.

Despre toate si tot pe creativemarker.ro dar si pe paginile noastre de Social Media.

Despre Atelier Grup

We are a group of people with a special set of skills.
We know that line is "taken" but that set of skills really exists.