Deschiderea celui mai nou magazin iSTYLE anuntata prin campania OOH implementata de ATELIER GRUP

BUCURESTI - 18 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

iSTYLE , Apple Premium Reseller și Apple Authorized Service Provider in Romania, a inaugurat in data de 13 iunie cel mai nou magazin al sau din Romania in Bucuresti Mall Vitan.

Publicicleta & iSTYLE

Publicicleta & iSTYLE

iSTYLE, Apple Premium Reseller și Apple Authorized Service Provider in Romania, a inaugurat in data de 13 iunie cel mai nou magazin al sau din Romania in Bucuresti Mall Vitan. 

Pentru anuntarea evenimentului de deschidere, iSTYLE a ales implementarea timp de doua saptamani a unei campanii OOH care sa se deosebeasca de restul campaniilor care utilizeaza solutii clasice de publicitate in miscare ( autobuze, tramvaie, taxi)

A fost folosita astfel solutia numita PUBLICICLETA , o solutie creata si implementata de agentia de publicitate ATELIER GRUP

In fiecare zi de campaniei, atat pietonii cat si soferii care au tranzitat Calea Victoriei, Centrul Vechi si bulevardele adiacente Parcului Herastrau au putut observa cele doua biciclete speciale PUBLICICLETA anuntand evenimentul de deschidere a celui mai nou magazin iSTYLE.

PUBLICICLETA este un produs ATELIER GRUP destinat campaniilor OOH, produs care readuce acest gen de campanii in zona neconventionalului. Cadrele folosite de PUBLICICLETA sunt inventie proprie ATELIER GRUP, fiind prima solutie de acest gen din Romania inca din 2010. 

Varianta aleasa de iSTYLE a beneficiat de toate avantajele oferite de publicitatea pe biciclete - acces in zone in care traficul auto nu este permis, viteza optima de miscare pentru o vizualizare eficienta a reclamei in trafic, dimensiuni ale reclamei care nu deranjeaza participantii la trafic, capacitatea de a transmite mesajele campaniei atat pietonilor cat si soferilor intr-un mod neconventional, factor de inedit care se poate traduce intr-un engagement crescut in Social Media.

Pe langa toate acestea PUBLICICLETA reprezinta o varianta eco friendly pentru promovarea serviciilor si brandurilor clientilor sai, demonstrandu-si eficienta crescuta din punct de vedere al ROI. 

Mai multe despre Publicicleta in link-ul de mai jos

https://vimeo.com/96489155 

Despre Atelier Grup

ATELIER GRUP este ce vrei tu sa fie, dar sa tina de publicitate. Putem fi seriosi, dar preferam sa fim seriosi doar in munca pe care o facem, in rest ne place sa radem si sa incercam orice idee ne vine prin minte. Pentru ca ne place se credem ca nu suntem ultimii creativi din lume am pus la punct si un proiect prin care incurajam copiii sa fie creativi, acela fiind numit Piua Camp.
La Atelier Grup am dezvoltat si doua produse proprii de comunicare OOH - Publicicleta si AdTrucks.