Tabara pentru tatici si cei mici

Locul desfasurarii: Transfagarasan, Cabana Conacul Ursului

Organizator: Piua Camp, proiect al Atelier Grup

Tabara pentru tatici si cei mici

Profita de vacanta scolara a micutului tau pentru a petrece patru zile impreuna pe Transfagarasan intr-o tabara de supravietuire !

Tabara "Tabara pentru tatici si cei mici" este adresata tuturor taticilor care vor sa petreaca timp cu cei mici invatand impreuna lucruri noi, de la tehnici esentiale de supravietuire pana la cai si modalitati noi de comunicare.

"Implicarea activa a tatalui in dezvoltarea copilului contribuie la cresterea stimei de sine, iar o relatie apropiata intre acestia se constituie intr-un factor de protectie pentru viitorul copilului.Intr-un mediu constituit de mama si securizat de tata, copiii se dezvolta armonios." spune Patricia Olaru, psihologul specializat psihoterapia copilului si adolescentului, de asemenea si psihologul care va sta la dispozitia parintilor pentru discutii individuale pe durata taberei.

In tabara pentru tatici si cei mici, parintii au oportunitatea de a transmite copiilor lor, atat prin povesti cat si prin puterea exemplului si a lucrului impreuna, intelepciunea si skill-urile lor de viata.

Activitatile sunt gandite de traineri cu experienta in lucrul cu copiii impreuna cu psihologi specializati in dezvoltarea copiilor si adolescentilor.

Beneficii:

• Stimularea individualitatii si autonomiei copilului tau,
  • Armonizarea relatiilor familiale: copilul tau se poate bucura de prezenta ta neintrerupa de activitatile cotidiene,
  • Ii oferi celui mic un model de curaj si rabdare, insuflandu-i valori care sa il ghideze apoi in viata,
  • Dezvoltarea abilitatilor sociale,

Taticii pot veni cu copii care se incadreaza in categoriile de varsta 3-11 ani.

Mai multe detalii puteti gasi in link-ul de mai jos:

Despre ATELIER MEDIA & EVENTS SRL

We are a group of people with a special set of skills. We know that line is "taken" but that set of skills really exists.

Confirmare pana la data: 25 octombrie 2014

Participare: Taxa de participare