Atelier

Definitie Atelier

Compartiment de munca in structura de productie a unei unitati economice, constituit dintr-un ansamblu de locuri de munca amplasate in acelasi spatiu, unde muncitorii executa, sub aceeasi conducere, produse sau operatii de acelasi fel.Atelierul se constituie la un anumit volum de munca si poate functiona in cadrul unei sectii de productie sau independent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Atelier? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Atelier.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Atelier. Definitiile termenilor despre Atelier cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Atelier, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Atelier.