Aceștia sunt câstigătorii concursului Flower Design Contest by Atelierele ILBAH

BUCURESTI - 10 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri

Absolvenții cursului de Design Floral din cadrul Atelierelor ILBAH s-au luptat la Flower Design Contest pentru titlul de „cel mai bun florist” !

Atelierele ILBAH au organizat vineri, 06.10.2017, prima ediție a concursului Flower Design Contest la care au participat 27 de tineri floriști dornici să își testeze talentul și creativitatea.  Aceștia au avut la dispoziție 4 ore pentru a realiza un aranjament floral de masă, central, potrivit atât pentru evenimente private cât și oficiale, cu tema „Instalații Florale Greenery”. Tema concursului a fost una secretă, aceasta fiind comunicată doar cu câteva minute înainte de începerea competiției. 

            Evenimentul a avut loc în frumoasa locație Soiree Exclusive Venue, care, pentru 4 ore, s-a transformat într-un paradis de culoare și creativitate.  Juriul a fost impresionat de creativitatea tuturor concurenților având dificila misiune de a stabili cei 3 câștigători.  

În urma analizării atente a aranjamentelor realizate, cei trei fericiți câștigători au fost:

Locul IPavel Roxana Mariana

Locul IINeagu Mircea

Locul III – Vișan Nadia

Astfel, Pavel Roxana Mariana a fost câștigătoarea Marelui Premiu constând în suma de 2000 de lei, un curs de fotografie și participarea gratuită la următoarea demonstrație a maestrului Nicolae Agop în România. La fel de atractive au fost și celelalte premii; locul al II-lea a câștigat un curs de relații publice + accesorii florale de la Import Flowers, iar locul al III-lea a obținut un curs de antreprenoriat.

Din juriu au facut parte trainerii Atelierele ILBAH din cadrul cursurilor de Design Floral: Anne Marie Popa, Sorina Petra, Natașa Maxim și Otilia Bucur, dar și Ioana Buiacu din partea Flori de LUX.

Concursul nu ar fi putut să aibă loc fără sponsorii acestui eveniment care sprijină constant tinerii floriști din România. Sponsorii ediției I a concursului Flower Design Contest by Atelierele ILBAH sunt:  Flori de LUX,  Soiree Exclusive Venue, Import Flower și Nicolae Agop.

Concursul nu dorește să se oprească aici, ci să devină o tradiție anuală prin care să se afle care este cel mai talentat florist Atelierele ILBAH.

VIDEO ediție I, Flower Design Contest by Atelierele ILBAH: LINK

LINK FACEBOOK: LINK