Curs Design Interior - primul pas intr-o cariera din domeniul artei

BUCURESTI - 26 august 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Cursuri

" Curs design interior " ... este o sintagma, o idee sau inceputul unui plan ce poate sa tresara in tine daca esti pasionat de arta si frumos in toate formele sale si vrei sa inveti secretele unei amenajari interioare de exceptie. Atelierele ILBAH te provoaca sa iti pui in valoare latura artistica si chiar sa faci o cariera din pasiunea ta, daca asta este ceea ce iti doresti! Ia parte la cursul de Design Interior si vei putea transforma orice spatiu intr-un loc numit "acasa"!

Curs decorator interioare

Curs decorator interioare

Vrei sa profesezi meseria de decorator de interioare?

Cursul de Design Interior, din portofoliu Atelierele ILBAH, vizeaza o abordare extrem de practica, axata pe exercitiu continuu si pastrarea contactului cu ultimele tendinte ale domeniului!

Pe parcursul celor 20 de sedinte, vei avea ocazia sa stapanesti cele mai importante cunostinte, care te vor ajuta in viitor sa dezvolti propriile proiecte de amenajare interiora, pornind de la un concept de design: volumele, perceptia asupra spatiului, lumina, texturile si materialele, rolul obiectelor decorative, toate incadrate in armonie in acelasi stil!

Curs Design Interior la Atelierele ILBAH 

Dupa terminarea cursului Design Interior, vei obtine diploma acreditata Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), recunoscuta atat national, cat si international.

Sintagma: "Curs design interior" se poate transforma astfel intr-un start de succes intr-o viitoare cariera de alaturi de Atelierele ILBAH.

Abordarea practica este un plus al acestui curs de Design Interior, cursantii avand ocazia de a participa la vizite de specialitate in cadrul unor showroomuri de amenajare interiora. De asemenea, concursurile organizate in parteneriat cu diferite branduri actuale sau firme de design interior reprezinta o alta ocazie de a te face remarcat si de a-ti individualiza propriul stil. Toate aceste experiente practice sunt de nepretuit si vin sa intregeasca efortul continuu din cadrul cursului. In plus, cursantul invata treptat sa se adapteze nevoilor clientilor, exercitiu extrem de benefic pentru o cariera viitoare de designer de interioare.

Programul acestui curs este after-work, potrivit pentru oricine, iar pretul este de 1500 RON, cu reducere pentru cei care opteaza pentru o plata integrala a sumei!

Alege Curs Design Interior Atelierele ILBAH, pentru a deveni un designer de interior de succes! Puteti afla mai multe informatii despre curs accesand urmatorul link: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/


Despre ILBAH STUDIO SRL

Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.