Curs Machiaj Profesional la Atelierele ILBAH

BUCURESTI - 22 septembrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri

Machiajul Profesional o sa fie intotdeauna o alegere inspirata. Alege curs machiaj professional la Atelierele ILBAH

curs machiaj profesional la Atelierele ILBAH

Domeniul machiajului profesional reprezinta pentru toti cei pasionati alegerea perfecta pentru imbinarea carierei cu talentul, creativitatea si dorinta de a te impune printr-un stil extrem de personalizat!

Curs Make-up la Atelierele ILBAH

Machiajul este un hobby pe care multi il au si care poate sa se transforme cu usurinta intr-un job de vis, ideal chiar, pe care sa il realizezi din placere. Tehnicile au evoluat mult si sunt dintre cele mai variate, la fel si multitudinea gamei de produse profesionale puse la dispozitie celor pasionati, care vor sa se specializeze cu adevarat. Meseria de make-up artist iti ofera posibilitatea sa fii mereu la curent cu ultimele tendinte si sa te perfectionezi continuu, dar mai ales sa lucrezi intr-un mediu extrem de placut.

Solutia pentru cei pasionati de arta frumosului – curs machiaj profesional la Atelierele ILBAH

Repetitia este mama invataturii, acesta este un proverb de traditie care evidentiaza importanta practicii continue a meseriei. La fel stau lucrurile si cu machiajul profesional, unde doar printr-un exercitiu permanent se poate forma dexteritatea, rapiditatea si precizia aplicarii culorilor. Jocurile de culori, umbre si accente se invata treptat, iar structura cursului de Machiaj Profesional by Atelierele ILBAH respecta intocmai aceste principii.

Care este structura cursului de machiaj profesional?

Iata ce vei invata prin parcurgerea celor doua module ce compun cursul de Machiaj Profesional by Atelierele ILBAH pentru adevaratii Make-up Artisti:

Totul despre fizionomia fetei
    Tipurile de fata, ochi, in functie de care se realizeaza machiajul
    Modalitati de corectare a defectelor
    Realizarea pasilor pregatitori pentru machiaj
    Culorile si modalitatile de armoniere a culorilor
    Machiajul de zi
    Machiajul nude
    Machiajul de seara
    Machiajul de infrumusetare
    Machiajul de camuflare a defectelor
    Machiajul de mireasa
    Machiajul de teatru
    Machiajul fantezist
    Machiajul pentru sedintele foto
    Machiajul pentru filmarile video
    Machiajul de televiziune
    Machiajul special

Sfatul trainerilor ILBAH – machiajul profesional o sa fie intotdeauna o alege inspirata!

“Sa fii un Make-up Artist de succes presupune sa iti dedici mult timp exercitiului si sa incerci mereu sa te autodepasesti. Domeniul este unul extrem de ofertant si frumos, daca esti cu adevarat pasionat. Cursurile noastre de Machiaj Profesional surprind esenta acestei meserii si se axeaza strict pe informatiile relevante pentru Make-up Artistii de maine! Cursantii lucreaza cu produse profesionale de cea mai buna calitate si invata cele mai noi tehnici de machiaj!”

Mai multe detalii despre cursul de machiaj profesional puteti gasi pe site-ul www.ateliereleilbah.ro

Despre ILBAH STUDIO SRL

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atelierele-ilbah/curs-machiaj-profesional-la-atelierele-ilbah