Women Day celebrata cu un atelier floral la Park Lake

BUCURESTI - 11 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri

WomenDay este celebrata cu un atelier floral oferit de Atelierele ILBAH pe 11 mai intre orele 18:00 - 20:00 la ParkLake Shopping Center. Vizitatoarele shopping mall-ului sunt asteptate sa descopere tainele acestei arte nespus de frumoase, dar mai ales parfumate.

Atelierele ILBAH organizeaza un atelier floral cu ocazia WomenDay la ParkLake Shopping Center.

Atelierele ILBAH organizeaza un atelier floral cu ocazia WomenDay la ParkLake Shopping Center.

Women Day la ParkLake

ParkLake Shopping Center le propune vizitatoarelor si clientelor sale sa isi dezvolte abilitatile practice in lunile ce vor urma. Astfel, in ziua de 11 mai 2017, persoanele care vor trece pragul centrului de cumparaturi vor avea ocazia de a invata de la scoala de calificare si formare profesionala Atelierele ILBAH cum sunt create frumoasele aranjamente florale care decoreaza marea majoritate a locurilor publice.

Atelierul se va desfasura intre orele 18:00 – 20:00, iar cei ce vor decide sa participe la el vor fi indrumati de traineri profesionisti si cursanti cu experienta de la Atelierele ILBAH. Mai mult, munca desfasurata pe parcursul a doua ore nu va ramane nerasplatita, vizitatorii putand pleca acasa cu aranjamentele create.

Atelier floral dupa modelul cursurilor de la Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH ofera o mare varietate de cursuri, toate acreditate si recunoscute la nivel national si international, printre ele numarandu-se si cursul de decorator floral. Astfel, acest eveniment realizat in colaborare cu ParkLake Shopping Mall le va da participantilor sansa de a testa experienta de a fi cursant in cadrul unei scoli prestigioase cu traineri de top.

Mai multe informatii despre Atelierele ILBAH puteti gasi la adresa: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri, iar despre ParkLake Shopping Center aici: http://www.parklake.ro. Pentru toate detaliile despre cursul de decorator floral, accesati urmatoarea pagina: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral