Atelierul de Traduceri și-a mutat sediul în centrul orașului Târgu Mureș

Tirgu Mures - 21 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Atelierul de Traduceri , compania specializată de 10 ani pe traduceri tehnice , și-a mutat sediul în centrul orașului Târgu-Mureș, în zona din spatele Teatrului Național, pe strada Rozelor, nr. 1A, corp 3.

Din anul 2013, compania a devenit cel mai mare birou de traduceri din județul Mureș, care colaborează cu peste 300 de traducători nativi din 38 de țări și realizează traduceri în peste 30 de limbi de circulație internațională.

În plus, Atelierul de Traduceri plănuiește să facă noi angajări în perioada următoare și să-și extindă portofoliul de clienți pe segmentul industrial, medical, tech și startup.

Această criză provocată de pandemia COVID-19 a generat oportunități de creștere pentru noi și am dezvoltat portofoliul cu clienți din sectoare noi, dinamice. Industrii care au prosperat în această perioadă au solicitat serviciile noastre: magazinele online, construcțiile și bricolajul, zona tech și startup sau zona medicală. Am tradus în această perioadă de la documentații pentru echipamente de protecție și aparatură medicală, până la comunicări în direcția măsurilor de protecție împotriva răspândirii COVID-19. În schimb, solicitările pentru traduceri de documente s-au diminuat cu peste 50% în ultimele trei luni” a declarat Virginia Bordaș, CEO Atelierul de Traduceri.

Compania are în portofoliu clienți importanți precum Atrea, Azomureș, Caparol, CIE Matricon, Elis Pavaje, Euro Gas Systems, Hell Energy, Lidl, Ordea Instalații, Nakita, Recondis, Ropharma, Threepharm, Saint Gobain Rigips și Weber.

Reprezentanții companiei afirmă că succesul afacerii lor se bazează pe calitatea traducerilor care nu mai au nevoie de corecturi din partea clientului și pe promptitudine. „Pare incredibil, dar este adevărat: clienții noștri sunt 100% mulțumiți de serviciile pe care le oferim. Îi prețuim și ne străduim să livrăm repede și bine. Ne ținem promisiunile și livrăm peste 50 de pagini în 24 de ore și întotdeauna garantăm calitatea prin contract.” a adăugat Virginia Bordaș.

Despre Atelierul de Traduceri

Atelierul de Traduceri furnizează de peste 10 ani o gamă completă de servicii de traduceri specializate, de la traduceri tehnice, până la traduceri autorizate sau traduceri de conținut online, în peste 30 de limbi de circulație internațională. Sediul Atelierului de Traduceri se află la Târgu Mureș, dar compania colaborează cu peste 300 de traducători nativi din 38 de țări, specializați pe domenii de activitate.

Din anul 2013, compania a devenit cel mai mare birou de traduceri din județul Mureș care ajută companiile românești să fie relevante pe piețele internaționale, iar companiile internaționale să comunice eficient pe piața din România. Domeniile principale de specializare ale Atelierului de Traduceri sunt: inginerie, medical, auto, IT&C, telecom, marketing.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atelierul-de-traduceri/atelierul-de-traduceri-si-a-mutat-sediul-in-centrul-orasului-targu-mures