atelieruldemodelism    

Comunicate de presa si evenimente pe tema atelieruldemodelism

 • atelieruldemodelism. Kituri corabii din lemn de la atelieruldemodelism.ro

  atelieruldemodelism

  Bucuresti - 21 mai 2013

  Comunicat de MAXQ SRL

  ... atelieruldemodelism.ro) va ofera o serie de kituri de corabii din lemn la scara redusa care pastreaza conceptul de constructie al unei nave intr-un hobby clasic precum modelismul. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: modelism , kituri corabii din lemn , corabii din lemn , atelierul de modelism

  Vezi toate comunicatele de presa despre atelieruldemodelism

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul atelieruldemodelism.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la atelieruldemodelism. Informatiile despre atelieruldemodelism cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul atelieruldemodelism, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la atelieruldemodelism, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.