Atenor    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Atenor

 • Atenor

  Bucuresti - 25 noiembrie 2010

  Comunicat de Management Services Bliss

  ... Atenor GROUP a obținut o serie neîntreruptă de rezultate excelente, fiind un depozitar de know-how recunoscut în întreaga comunitate de afaceri. Răspunzând numeroaselor schimbări de pe piața imobiliară, de acum înainte ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hermes business campus , atenor

  Vezi toate comunicatele de presa despre Atenor

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Atenor.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Atenor. Informatiile despre Atenor cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Atenor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Atenor, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.