ATEX Computer- de 16 ani in domeniul IT

Cluj - Napoca - 17 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Suntem o companie din Cluj Napoca ce se ocupă cu furnizarea de produse și servicii în domeniul IT. Prezența de 16 ani pe această piață ne-a oferit relații foarte bune pe care care le avem cu clienții noștrii care au ales piața din România pentru dezvoltare, în special Apple, Dell, Fujitsu, Lenovo, Toshiba.

În cadrul companiei dispunem de un service autorizat certificat de către Dell, Lenovo, Toshiba, unde specialiștii noștri dețin aparatura specifică procesului de reballing. La acest proces folosim cele mai bune echipamente pentru relipirea in condiții tehnice speciale unui cip BGA dezlipit de pe o placă de baza sau placă video.

Clienții noștri importanți cu care avem relații foarte bune de business networking se numără printre cele mai mari firme de IT din România aceștia fiind Accesa, Dacia Service, EBS România, Endava România, EnergoBit, EuroGSM, Fortech, Gameloft, Garmin, Imprezzio Global, Intacct Development, National Instruments România, Pitech Plus, Tecknoworks Europe, Ve Interactive, Yonder.

Încercăm să facem diferența în domeniul IT din România prin servicii și răspunsuri prompte pentru orice problemă întâmpinată de clienții noștri.

Pasiunea și competențele noastre pentru IT le puteți remarca pe blogul nostru  ATEX Computer  sau la sediul nostru de pe strada Stephan Ludwig Roth, nr 21.

ATEX Computer- IT for business

Despre Atex Computer

Atex Computer este o companie din România cu o vechime de 16 ani ce se ocupă cu vânzarea de echipamente IT atât online cât si offline. In 2002 am lansat site-ul nostru www.AtexPC.ro unde se pot face comenzi online.