atexpc    

Comunicate de presa si evenimente pe tema atexpc

 • atexpc

  Cluj - Napoca, Cluj - 17 May 2016

  Comunicat de Atex Computer

  Suntem o companie din Cluj Napoca ce se ocupă cu furnizarea de produse și servicii în domeniul IT. Prezența de 16 ani pe această piață ne-a oferit relații foarte bune pe care care le avem cu clienții noștrii care au ales piața din România ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: servicii it , produse it , atexpc , atexpc.ro , atex computer , it for business

  Vezi toate comunicatele de presa despre atexpc

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul atexpc.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la atexpc. Informatiile despre atexpc cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul atexpc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la atexpc, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.