ATIC    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ATIC

 • ATIC

  Bucuresti - 1 noiembrie 2012

  Comunicat de ECDL ROMANIA

  ECDL ROMANIA a castigat WITSA Merit Award in cadrul ceremoniei de la Congresul Mondial privind Telecomunicatiile Internationale 2012. Alianta Mondiala pentru Servicii si Tehnologia Informatiilor (World Information Technology and Services Alliance ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ecdl , ict , competente , dae , witsa , wcit , atic , e-incluziune

  Vezi toate comunicatele de presa despre ATIC

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ATIC.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ATIC. Informatiile despre ATIC cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ATIC, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ATIC, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.