Aristocratii | Stand-up comedy in Glendale Art Cafe

Locul desfasurarii: Glendale Art Cafe

Organizator: Trupa Aristocratii


Trupa de stand-up comedy Aristocratii va sustine sambata, pe data de 7 noiembrie, un spectacol in Glendale Art Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 22:00.

Cu cativa ani de experienta in stand-up comedy si cu cateva sute de spectacole la activ trupa Aristocratii, formata din Toma Alexandru, Sergiu Floroaia si Radu Isac este recunoscuta ca fiind "singura trupa care promite" sau ca fiind "unii dintre cei mai amuzanti comedianti ai noului val" de catre anumite publicatii.

Showul prezinta trei oameni diferiti cu trei stiluri diferite, dar pe care ii uneste misiunea de a face un stand-up comedy macar un pic mai destept.

"O sa-ti amuzam creierul pana o sa faca pe el." - Toma – Membru Aristocratii si unul dintre primii comedianti romani ce a sustinut singur spectacole de stand-up.

"Un spectacol pentru cei destul de isteti incat sa nu fie pudici. Ceva pentru cei ce pot vedea si ideea de dincolo de vulgaritate." – Sergiu – Membru al trupei Aristocratii si fondatorul primului portal de stand-up comedy din Romania, Punchline.ro.

"Un show spiritual pentru oameni calculati." - Radu – Membru Aristocratii, premiul pentru maiestria de a fi “ciudat” la Festivalul Comediei Romanesti FestCo 2008.

Stand-up comedy-ul este o manifestare artistica in care un om care face comedie intr-o maniera informala (si fara a spune bancuri), vorbind cu publicul in absenta celui de-al "patrulea perete" teatral. In mod normal aceasta se face de catre un comic, cu un microfon. Se practica in cluburi, sali de teatru sau locatii alternative – aproape oriunde exista un public doritor si deschis la comedie. Comicul reda o serie de povesti amuzante intr-un ritm rapid, glume scurte (numite bit-uri) si one-liners (glume care au si pregatirea, si poanta in interiorul aceleiasi fraze). Toate acestea constituind monologul, rutina sau act-ul.

Stand-up comedy-ul isi are radacinile in variate traditii americane de divertisment popular din secolul 19, de la vaudeville si monologuri umoristice pana la clovneriile de circ.

Stand-up-ul este manifestarea în care convenţiile sociale sunt puse sub lumina reflectoarelor.

Atentie! Spectacolul contine material explicit.
Biletele se achizitioneaza la fata locului in limita locurilor rezervate prin telefon la 0748.346.722.

Detalii:
Data: sambata, 7 noiembrie 2009
Ora: 22:00
Locatie: Glendale Art Cafe
Adresa: Sos. Cotroceni nr. 9 (aproape de intersectia cu Splaiul Unirii)
Rezervari obligatorii la tel: 0748.346.722Adrian Sahr
Tel: 0748.346.722

Despre ATKINSON MEDIA SRL

Următorul show cu Trupa Aristocraţii va avea loc luni 16 Martie în Glendale Art Cafe, orele 21.00. Rezervări obligatorii la tel: 0730.615.122.
Glendale Art Cafe este fostul cinema Cotroceni situat pe Sos. Cotroceni nr.9.

Participare: Intrare libera