Aristocraţii – Stand-up-ul e un pic mai deştept.

BUCURESTI - 11 martie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Aristocraţii, trupa de stand-up comedy înfiinţată în 2007, ce îi are ca membrii pe Toma Alexandru, Radu Isac şi Sergiu Floroaia, reîncepe spectacolele de stand-up comedy în zilele de luni si joi ale săptămânii, începand cu ora 21:00, în Glendale Art Cafe.

Aristocraţii – Stand-up-ul e un pic mai deştept.

“O luăm de la capăt. O să-ti amuzam creierul până o să facă pe el.” - Toma – Membru Aristocraţii şi unul dintre primii comedianţi români ce a susţinut singur spectacole de stand-up.
“Un spectacol pentru cei destul de isteţi încât să nu fie pudici. Ceva pentru cei ce pot vedea şi ideea de dincolo de vulgaritate.” – Sergiu – Membru al trupei Aristocraţii şi fondatorul primului portal de stand-up comedy din România, Punchline.ro.
“Un show spiritual pentru oameni calculaţi.” - Radu – Membru Aristocraţii, premiul pentru măiestria de a fi “ciudat” la Festivalul Comediei Româneşti FestCo 2008
Stand-up comedy-ul este o formă de umor ce a devenit din ce în ce mai populară la noi, în România – deşi pentru mulţi singura referinţă încă este Seinfeld. Astfel, foarte mulţi pleacă cu anumite aşteptări care sunt totuşi destul de departe de ce se întâmplă în cluburile de gen, atât la noi cât şi p-afară. Nu doar prin faptul că dacă mergi să vezi stand-up într-un club o să auzi foarte multe cuvinte pe care marea majoritate le consideră vulgare (deşi asta va fi cel mai probabil lucrul care va şoca cel mai mult), cât prin faptul că genul de umor al lui Seinfeld e practicat de foarte puţini. El avea un umor observaţional, puţin naiv şi bazat pe “a interpreta” ideea.
Însă stand-up-ul merge de cele mai multe ori în direcţii total diferite: este din ce în ce mai personal (Seinfeld nu vorbea niciodată pe scenă despre viaţa lui particulară) şi din ce în ce mai împotrivit convenţiilor şi sistemului social sau politic (Seinfeld nu a pus niciodată serios la îndoială vreun subiect cu adevărat tabu şi nici nu a atacat vreodată subiecte politice sau sociale).
Stand-up-ul este manifestarea în care convenţiile sociale sunt puse sub lumina reflectoarelor.
“Singura trupă care promite” - revista Time Out.

Despre ATKINSON MEDIA SRL

Următorul show cu Trupa Aristocraţii va avea loc luni 16 Martie în Glendale Art Cafe, orele 21.00. Rezervări obligatorii la tel: 0730.615.122.
Glendale Art Cafe este fostul cinema Cotroceni situat pe Sos. Cotroceni nr.9.
Pentru programarea unui show in cluburi din Bucuresti sau tara va rugam contactati:
Sergiu Floroaia
Tel: 0756.099.006
E-mail: sergiu@cevamarunt.ro
sergiu@cevamarunt.ro