Rent a car Bucuresti si aeroport Otopeni

BUCURESTI - 26 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi rapid in capitala si sa iti rezolvi problemele zilnice? Serviciul de rent a car Bucuresti de la Atlass Automotive este ideal pentru astfel de nevoi.

Nu doar calitatea este principalul factor pentru a alege ofertele de rent a car Bucuresti de la aceasta companie ci si pretul care este unul extrem de accesibil. Masina pusa la dispozitie cu siguranta va raspunde solicitarilor clientilor in materie de inchirieri auto.

Rent a car Bucuresti la preturi reduse.

Ofertele pe piata de rent a car Bucuresti sunt extrem de multe, insa calitatea si pretul diferentiaza societatile din capitala. De exemplu la Atlass Automotive te poti bucura de oferte de nerefuzat, la masinile din gama economica tarifele incep de la 12 euro pe zi.

Cine este compania Atlass Automotive? Aici vorbim despre o agentie de rent a car Bucuresti cu un parc auto destul de generos si nu in ultimul rand cu o experienta de peste 7 ani pe piata serviciilor de rent a car. Personalul de aici este extrem de bine pregatit si poate furniza intotdeauna clientilor interesati de rent a car Bucuresti, informatii cat se poate de pretioase. De fiecare data acestia au raspuns in fata oricarei solicitari venite din partea clientilor.

Masinile disponibile in flota de rent a car, sunt destul de variate, puteti sa inchiriati o masina din gama economica sau de ce nu masini din clasa compact sau Suv. Toate acestea sunt de cea mai buna calitate. Un alt avantaj major pentru clientii care doresc sa beneficieze de aceste oferte de rent a car Bucuresti, este faptul ca masinile sunt livrate intotdeauna la destinatia solicitata de client, au toate taxele incluse si vin cu plinul de carburant facut. Puteti alege de exemplu o masina pe motorina sau una pe benzina, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe rent-a-car-otopeni.ro, sa va alegeti tipul de autoturism dorit, sa va calculati pretul in functie de perioada si sa faceti rezervarea. In cel mai scurt timp veti primii un raspuns din partea furnizorului pentru a stabilii detaliile de intalnire. Cu siguranta alegand Atlass Automotive, veti avea parte de cele mai bune oferte de rent a car Bucuresti. Cu cat perioada de inchiriere a masinii creste cu atat tariful perceput va fi mai mic.

Conditii pentru a putea accesa un serviciu de rent a car Bucuresti de la Atlass.

Conditiile de inchiriere pe care le solicita cei de la Atlass rent a car Bucuresti sunt cat se poate de simple si pot fi intrunite de majoritatea persoanelor. In cele ce urmeaza o sa va prezentam o parte din ele:

1. Varsta minima a soferului este de 21 de ani impluniti pentru a putea sa colaboreze cu aceasta agentie de rent a car

2. Vechimea permisului de conducere trebuie sa fie de minim doi ani de zile. Daca clientul interesat de serviciul de rent a car nu o indeplineste, va trebuii sa mai achite o taca de 5 euro pe zi.

3. Preturile afisate pe site sunt exprimate in euro pe zi si includ toate taxele si asigurarile de care este nevoie pentru a circula pe drumurile din Romania.

4. Toate masinile disponibile in parcul acestei agentii de rent a car, au asigurarile la zi si rovigneta valabila pentru a va putea deplasa in orice localitate aveti nevoie.

Alegeti aceasta agentie de rent a car Bucuresti si cu siguranta calatoruia dumneavoastra va fi lipsita de griji!