Rent a car Bucuresti un serviciu extrem de solicitat

BUCURESTI - 4 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Daca pana acum cativa ani la serviciile de rent a car Bucuresti nu apelau decat strainii, astazi pe piata din capitala ofertele sunt din ce in ce mai tentante si disponibile oricui. Pentru a rezerva o masina de la o agentie de rent a car Bucuresti, nu trebuie sa urmati decat cativa pasi. In cele ceurmeaza o sa va detaliem modul in care si dumneavoastra puteti inchiria o masina.

Inchirierea unei masini a devenit in zilele noastre un lucru extrem de simplu si la moda mai ales in randul turistilor. Piata de rent a car Bucuresti este una extrem de generoasa, clientii interesati pot sa aleaga din peste 100 de oferte pe care le pun la dispozitie companiile specializate. Cel mai simplu mod de a gasi o agentie de rent a car Bucuresti, este sa accesati mediul online, aici veti gasi numeroase oferte si o gama extrem de diversificata de masini, de la modele economice, la masini de lux sau masini cu 9 locuri ideale pentru grupuri mai mari de persoane. Marele avantaj pe care il ofera mediul online, este faptul ca veti putea compara tarifele practicate de firmele de rent a car Bucuresti, veti avea posibilitatea sa cautati recenzii despre compania cu care va propuneti sa colaborati si nu in ultimul rand veti afla conditiile de inchiriere. Cel mai important aspect legat de rent a car Bucuresti, este sa stiti cu ce companie veti colabora.

Rent a car Bucuresti ce trebuie cunoscut inainte de colaborarea cu o astfel de agentie?

Orice persoana poate sa colaboreze cu agentiile de rent a car Bucuresti, insa trebuie sa indeplineasca cateva conditii minime cum ar fi varsta si vechimea permisului de conducere precum si sa poata achita contravaloarea zilelor de inchiriere. In majoritatea cazurilor, clientul trebuie sa aiba varsta de minim 21 de ani impliniti si vechimea permisului de conducere de minim doi ani de zile.  Plata se face de obicei cu un card de credit in momentul in care se ridica masina. Daca indepliniti aceste minime conditii puteti sa inchiriati ce masina doriti.

Inchirieri auto Bucuresti un serviciu foarte avantajos.

In primul rand daca ati ales sa apelati la un serviciu de inchirieri auto Bucuresti, ati facut o alegere extrem de avantajoasa. Masinile disponibile la aceste companii au tarife competitive si mai mult decat atat au incluse in pret toate taxele si asigurarile de care aveti nevoie pentru a putea circula pe drumurile din Romania. Masinile de la inchirieri auto Bucuresti sunt aduse intotdeauna clientului cu rezervorul plin si in stare extrem de buna. De cele mai multe ori la inchirierile auto Bucuresti de peste 7 zile veti beneficia si de km nelimitati. Aceste servicii sunt mult mai avantajoase in comparatie cu celelalte mijloace de transport.

Inchirieri auto Bucuresti pentru evenimente speciale.

Asa cum va spuneam si mai sus in parcurile acestor companii de inchirieri auto Bucuresti, veti gasi atat masini economice dar si modele de ultima generatie extrem de luxoase. Cele din urma sunt extrem de utile atunci cand participati la un eveniment important din viata dumneavoastra sau la o petrecere a unui prieten. Tarifele pentru masinile de la inchirieri auto Bucuresti, sunt exprimate in euro pe zi. Perioada minima de inchiriere este de 72 de ore, iar pretul pentru o masina de lux, variaza in functie de companie. O alta taxa pe care trebuie sa o luati in calcul, este garantia, aceasta porneste de la 100 euro in cazul masinilor din gama economica si creste pana la cateva sute sau mii in situatia masinilor de lux.

Masini de inchiriat Bucuresti prin Atlass Automotive.

O companie extrem de serioasa pe piata masinilor de inchiriat in Bucuresti este Atlass Automotive. Acestia au o experienta de peste  6 ani in acest domeniu si furnizeaza intotdeauna servicii extrem de calitative si la un pret rezonabil in comparatie cu alte societati. Puteti alege masini de inchiriat Bucuresti de la aceasta companie printr-un simplu clic pe www.rent-a-car-otopeni.ro

Flota detinuta de Atlass este una extrem de generoasa, aceasta numara peste 80 de masini, ce pot fi inchiriate la tarife foarte bune. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat veti beneficia de tarife mult mai mici.

Alegand masini de inchiriat Bucuresti, veti beneficia de autoturisme moderne, cu toate taxele incluse si la un pret accesibil.