Brands in Education

Timisoara - 23 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada 14 -15 Mai 2009, Atu Advertising in colaborare cu Inspectoratul Scolar Timis si Iulius Mall Timisoara organizeaza evenimentul „Brands in Education”.

Cunoscut in ultimii patru ani sub numele de „Targul Facultatilor”, proiectul are deja traditie printre evenimentele educationale din Timisoara. Reluat sub numele de „Brands in Education”, a cincea editie isi propune, prin activitatile desfasurate, sa aduca un plus de valoare domeniului educational.

„Brands in education” se adreseaza atat elevilor, cat si studentilor, intrucat la acest eveniment se vor prezenta oferte de admitere la facultate, dar si master, oferte de locuri de munca, produse si servicii bancare destinate studentilor.

Scopul acestui proiect este atat facilitarea comunicarii intre Universitati – elevi, studenti, cat si motivarea institutiilor din domeniul educational de a se implica din ce in ce mai mult in antrenarea pentru viitor a studentilor.

Despre ATU Advertising

Evenimentul „Brands in Education” va avea loc in zilele de 14 si 15 Mai , la Iulius Mall (demisol) si isi propune prezentarea de oferte educationale si diverse oportunitati pentru elevi si studenti, precum si oferirea de raspunsuri la intrebari legate de tot ceea ce inseamna mediul universitar.

Pentru mai multe informatii sau orice intrebari legate de eveniment va rugam sa ne contactati la datele de mai jos.

Sorina Popa
E-mail: sorina.popa@atu.ro


sorina.popa@atu.ro