Brands in Education

Timisoara - 11 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Atu Advertising in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis organizeaza in perioada 14 -15 Mai 2009, la Iulius Mall Timisoara evenimentul „Brands in Education”.

Cunoscut in ultimii patru ani sub numele de „Targul Facultatilor”, proiectul are deja traditie printre evenimentele educationale din Timisoara. Reluat sub numele de „Brands in Education”, a cincea editie isi propune, prin activitatile desfasurate, sa aduca un plus de valoare domeniului educational.

„Brands in education” se adreseaza atat elevilor, cat si studentilor, intrucat la acest eveniment se vor prezenta oferte de admitere la facultate, dar si master, cursuri de limbi straine, burse in strainatate.

Scopul acestui proiect este atat facilitarea comunicarii intre Universitati – elevi,
studenti, cat si motivarea institutiilor din domeniul educational de a se implica din ce
in ce mai mult in antrenarea pentru viitor a studentilor.

La eveniment vor participa universitati din Timisoara, centre de limbi straine, organizatii studentesti, iar asociatia Hakes va prezenta oferta de burse si stagii in strainatate pentru elevi si studenti.

Despre ATU Advertising

Va asteptam in zilele de 14 si 15 mai , intre orele 10 si 22 , la Iulius Mall Timisoara (demisol) la Brands in Education sa „Punem accent pe educatie!”.

Sorina POPA
sorina.popa@atu.ro