În perioada 12 noiembrie – 21 noiembrie 2010, ATU Consulting organizează la Bucureşti un nou Curs autorizat CNFPA de Manager Resurse Umane (COR 123207)

BUCURESTI - 19 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Cursul se adresează tuturor celor interesaţi de Resurse Umane şi celor care doresc să se dezvolte în acest domeniu.
Cursul de MRU organizat de ATU Consulting are la bază experienţa de 6 ani a companiei în domeniul consultanţei, trainingului, dinamicii de grup şi dezvoltării de competenţe. Cursul este susţinut de traineri cu experienţă practică în companii multinaţionale, în domeniile abordate de curricula programului – atracţie şi recrutare, evaluare şi managementul performanţei, training şi dezvoltare organizaţională.

Este un curs interactiv, unde fiecărui participant i se oferă oportunitatea să îşi dezvolte competenţele de manager de resurse umane. Cursul este modelat pe nevoile participanţilor şi se focalizează pe situaţiile reale cu care se confruntă cei care lucrează în domeniul resurselor umane.

Cursul are o abordare centrată pe:

- dezvoltarea abilităţilor specifice, precum Intervievare, Coaching, Facilitare, Consultare, Managementul unui proiect, Motivarea echipei;
- familiarizarea cu instrumente de lucru specifice: analiza SWOT, alocare de sarcini RACI, instrumente de evaluare a performanţei, stabilire de KPI, design pentru planuri de inducţie, etc

Cursul cuprinde următoarele teme:

- rolul şi activităţile unui departament de resurse umane
- atracţia, recrutarea şi selecţia de personal
- inducţia noilor angajaţi
- evaluarea şi managementul performanţei
- beneficii şi compensaţii
- training şi dezvoltare de personal
- administrare de personal
- managementul departamentului şi al echipei
- competenţe de bază necesare unui manager de resurse umane

Cursul presupune 48 de ore de formare, din care 70% sunt activităţi practice. Cursul este organizat în 2 module, desfăşurate la sfârşit de săptămână (vineri, sâmbătă, duminică):

Modulul 1: 12 – 13 – 14 noiembrie, 2010
Modulul 2: 19 – 20 – 21 noiembrie, 2010

Preţul este 1200 ron (cursurile autorizate CNFPA sunt scutite de TVA cf art 141 alin 1 lit f Cod Fiscal). Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesională a adulţilor, costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit al firmei (cap. V, art. 34).

Plata se poate face şi în rate, la finalul fiecărui modul.

Ofertă specială:
- după terminarea modulului vei primi pentru o perioadă de 3 luni 3 ore GRATUITE de consultanţă în domeniul resurselor umane.

Despre ATU Consulting

Cursul se va desfăşura la Bucuresti, în perioada 12 noiembrie -21 noiembrie 2010.
Data limita a inscrierilor este 8 noiembrie, 2010.
Acest curs poate fi organizat in orice localitate pentru un grup minim de 15 participanti.

Persoană de contact: Nicoleta BANO
E-mail: nicoleta.bano@atuconsulting.ro
GSM: 0742-52.18.17
Tel./ Fax: 0264-438.819