Noile DVR-uri HD 960H de la Atu Tech COMBO cu detectie inteligenta a miscarii

Sibiu - 17 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Live site

Prezentare DVR HD 960H . In calitate de importator sisteme de supraveghere video incercam sa aducem pentru clientii nostri cele mai noi tehnologii in materie de stocare si analiza video pe sistemele dvr standalone .

Dvr HD 960H

Dvr HD 960H

 Supraveghere video la Superlativ 

Atu Tech

Prezentare DVR HD 960H. In calitate de importator sisteme de supraveghere video incercam sa aducem pentru clientii nostri cele mai noi tehnologii in materie de stocare si analiza video pe sistemele dvr standalone.

In gama dvr-urilor HD 960H importam dvr 4 canale, dvr 8 canale si dvr de 16 canale video, cu iesire HDMI ,si functii extinse pentru vizualizare pe NET cu ar fi iCloud si analiza inteligenta a imaginii. Functia iCLoud ajuta utilizatorul sa acceseze dvr-ul din internet fara setari sophisticate de frowardare a porturilor, iar functia de analiza de imagine, poate realizeze o detectie reala a unor evenimente desfasurate in cadrul camerelor de supraveghere conectate la dvr.

Calitatea imaginilor stocate pe DVR este una de exceptie, rezolutia de inregisare este de 960 X 582 la 25 de frame-uri / secunda (realtime). Daca pe aceste dvr-uri se conecteaza camere de supraveghere de 800 TVL, atunci vom avea intradevar niste inregistrari de exceptie.

Aceste dvr-uri HD 960H au incluse si functia de COMBO, adica se pot conecta simultan si camere de supraveghere video analogice, si camere IP de 1- 2 megapixeli. Aceasta functie fac din aceste dvr-uri HD 960H niste echipamente foarte puternice.

Sa presupunem ca in aplicatia noastra, dorim sa realizam o supraveghere de ansamblu, dar in acelasi timp, una, doua camere sint implicate in supravegherea video de detaliu. Cu un echipament standard se pot monta doar camera analog, iar detaliu se poate realiza doar cu camera focalizare pe acele detalii. Cu aceste noi dvr-uri HD 960H, se poate atasa si camera IP megapixel, care cu siguranta vor prelua un nivel de detaliu mult mai mare.

Pentru detalii mai amanuntite va asteptam pe magazinul nostru online, unde specialistii Atu Tech va vor informa detaliat asupra acestor calitati de exceptie pentru aceste dvr-uri HD 960H

Despre ATU TECH

Importator sisteme de supraveghere video si alte sisteme de securitate.