Sisteme de alarma GSM / GPRS native de la Atu Tech

Sibiu - 26 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Retail

Live site

In calitate de importator sisteme de securitate si sisteme de alarma incercam sa oferim clientilor nostrii sisteme de alarma peroformante la un prêt decent.

Centrala de alarma GSM/GPRS

Centrala de alarma GSM/GPRS

 Securitatea ta este grija noastra 

Atu Tech

Cum numarul hotilor care intra prin efractie in locuinte a crescut odata cu inrautatirea situatiei economice, a crescut cum era firesc si cererea pentru sistemele de alarma. Un sistem de alarma pentru casa insa poate fi destul de scump si complicat pe deasupra, de aceea este bine sa stii dinainte ce sa cumperi, vorbind in prealabil cu o firma specializata in domeniu.

Sistemele de alarma au posibilitatea de transmitere a semnalului de efratie fie pe telefonul propietarului fie la o firma specializata de monitorizare si interventie la obiectiv.

In general aceasta transmisie la proprietar se face pe reteaua GSM prin apel sau SMS , iar la firma de monitorizare , fie pe linie telefonica fie prin GPRS, acestea doua fiind cele mai commune canale de comunicatie la dispecerat.

Va prezentam sistemul de alarma GSM / GPRS native de la ELDES (Lituania)importate de catre firma ATU TECH SRL.

Centrala de alarma ESIM 264 este o centrala compacta cu 12 zone de intrare , adica se pot monta pina la 12 detectori, fie detectori de miscare, contact magnetic sau sensor de detectie la fum sau inundatie, etc cu 2 partitii, si care accepta pina la 4 tastaturi de comanda.

Fiind un sistem de alarma GSM / GPRS partitionabil, se pot crea doua sisteme logice separate in cadrul aceluiasi sistem . Ca si aplicatie sa ne imaginam o locuinta cu etaj si parter. Dorim ca pe timpul noptii sa putem arma cu noi in casa doar parterul, iar etajul sa ramana ne-armat pentru a ne asigura o deplasare libera. Asta inseamna ca putem partitiona sistemul de alarma in doua sub-sisteme, fiecare sub-sistem putand fi armat/dezarmat din tasatura proprie.

In momentul in care parasim locuinta, vom putea arma si parterul si etajul, asigurand astfel tot perimetrul obiectivului de protejat.

Sistemul poate comunica dupa cum am supus, catre 5 numere de telefon pe residential prin apel GSM sau prin SMS , si catre dispecerat prin comunicatorul GPRS incorporat.

Sistemul de alarma GSM/GPRS ESIM 264 mai are cateva calitati care il departajeaza de multe alte sisteme de alarma consecrate de pe piata. Poate fi controlat de la distanta prin apel sau sms si poate fi echipat cu microfon pentru a auzii ce se intampla la locatie intru-un eveniment de efractie.

Daca v-am facut curiosi va asteptam in magazinul Atu Tech pentru detalii suplimentare, si pentru a vedea gama noastra de  sisteme de securitate printre care si sistemele de supraveghere video

Despre ATU TECH

Compania noastra importa si distribuie produse dintr-o gama larga de produse de securitate: sisteme si camere de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice adresate atat firmelor instalatoare cat si consumatorilor finali.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atu-tech/sisteme-de-alarma-gsm-gprs-native-de-la-atu-tech