Mitsubishi Heavy Industries te invită la nZEB Expo! 14-16 iunie 2024 Romexpo, Pavilion B2, Stand D3

BUCURESTI - 13 iunie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Afla tot ce te intereseaza despre ce inseamna si cum se construieste o casa cu consum redus de energie – Casa Pasivă folosind cele mai moderne pompe de căldură ale producătorului japonez Mitsubishi Heavy Industries.

nZEB Expo își propune să schimbe modul în care se construiește în România – de la modelul șablon repetitiv, la cel in care construim cu grijă față de natură, dar mereu în jurul nevoilor tale. Inspirați de marile evenimente europene - Dach & Holz, BAU Meese și Passive House Conference - și de energia festivalurilor de entertainment din România, ne dorim ca nZEB Expo să devină principalul eveniment dedicat construcțiilor nZEB, standardul de casă pasivă în Europa de Est și Sud-Est.
Inainte de orice, ne dorim să fim o sursa accesibila si de incredere de informatii privind principiile nZEB și cele ale casei pasive. Veti gasi - într-un singur loc - detalii ‘’must-know’’ despre cum se construieste, corect și sustenabil, o casa eficienta energetic, pecum și un ghid experimentat in etapele concrete ale procesului.
În fiecare ediție nZEB Expo am facilitat comunicarea cu toți factorii implicați în domeniul construcțiilor - arhitecți, ingineri, meșteri, auditori energetici, dezvoltatori imobiliari, constructori, producători de materiale de construcții, bucurându-ne de feedback pozitiv atât din partea partenerilor, cât și din partea publicului vizitator.

Produsele noastre la nZEB Expo
ATX și Mitsubishi Heavy Industries vă prezintă la acest eveniment cu trei produse inovatoare de pompe de căldură, fiecare proiectată să ofere soluții eficiente și sustenabile pentru încălzire și răcire.

14-16 iunie 2024 Romexpo, Pavilion B2, Stand D3

14-16 iunie 2024 Romexpo, Pavilion B2, Stand D3

POMPA DE CĂLDURĂ AER-APĂ Q-TON
Q-ton este o pompă de căldură aer-apă care utilizează o tehnologie brevetată Mitsubishi Heavy Industries pentru compresor și gazul CO2 ca agent frigorific pentru a oferi o soluție complexă care furnizează apă caldă menajeră și încălzire, rapid, fiabil și eficient pentru o gamă largă de aplicații.


Avantajele Q-ton
Q-ton oferă o gamă largă de avantaje față de soluțiile tradiționale de încălzire, cum ar fi cazanele pe gaz și încălzitoarele electrice, atât în ceea ce privește eficiența energetică, emisiile de CO2, ușurința utilizării, capacitățile de stocare și costurile de producție și întreținere.


Aplicații comerciale Q-ton
Pompa termică de înaltă eficiență Q-ton oferă o soluție fiabilă de apă caldă menajeră și încălzire pentru o gamă largă de aplicații comerciale, datorită flexibilității sale. Poate fi folosită în: pensiuni, blocuri, clădiri birouri, hoteluri, restaurante, universități, spitale, aplicații industriale, etc.

HYDROLUTION EZY
Hydrolution EZY este un monobloc aer-apă care oferă funcționare pe tot parcursul anului, furnizând soluții de încălzire și răcire pentru orice sezon. Unitatea poate rezista la temperaturi de până la -25°C iarna și până la 43°C vara.

Această flexibilitate asigură funcționalitate constantă și fiabilă, fiind o alegere ideală pentru gospodăriile care caută soluții versatile de control al climei Hydrolution EZY, o unitate exterioară monobloc aer-apă, integrează tehnologii de vârf împreună cu agentul frigorific R32 pentru a crește semnificativ eficiența.

Este apreciată pentru adaptabilitatea și durabilitatea sa, oferind soluții pentru încălzire, răcire și apă caldă pentru locuințe. Disponibilă din primăvara anului 2024, unitatea este proiectată pentru a satisface cerințele termice în case și apartamente, oferind fiabilitate, niveluri de zgomot impresionant de scăzute și o gamă largă de posibilități de instalare.

HYDROLUTION PRO
Hydrolution Pro de la Mitsubishi Heavy Industries este o pompă de căldură inverter aer-apă, echipată cu un compresor avansat "e-3 D Scroll" și agent frigorific ecologic R32, cu un potențial de încălzire globală (GWP) impresionant de scăzut. Acest sistem inovator reprezintă un avans remarcabil în tehnologia de încălzire și răcire, punând accent pe eficiență îmbunătățită și sustenabilitate ambientală. Performanțele sale excepționale ies în evidență, reducând semnificativ impactul asupra mediului comparativ cu agenții frigorifici tradiționali.


Soluție optimă pentru aplicații comerciale și industriale
Hydrolution Pro este ideal pentru aplicații comerciale și industriale datorită caracteristicilor sale inovatoare:
- compresor inovator MHI;
- module de la 50 la 100 kW;
- cascadare până la 20 module = 2.000 kW;
- temperatură agent termic 55°C;
- podul hidraulic încorporat.

Pompă de căldură modulară Inverter aer-apă (chiller reversibil), se pot cascada până la 20 de unități (maxim 2MW), refrigerant R32, temperatura agent termic maxim 55°C, dimensiuni compacte, configurabilă cu sau fără modul hidraulic, având un compresor de ultimă generație „e-3 D Scroll”, care asigură atât răcirea cât și încălzirea într-un mod eficient.

La nZEB Expo avem ocazia sa impartasim cu voi experienta si pasiunea noastra pentru pentru toate solutiile tehnice de climatizare care pot transforma o simpla constructie intr-un spatiu unic, eficient si adaptat dorintelor tale.

Te astepam in pavilionul B2 - standul D3 - sa gasim impreuna cea mai buna strategie pentru planurile tale de viitor si produsele care te vor ajuta sa le indeplinesti.

Pentru mai multe informații, puteți vizita siteul nostru https://mitsubishi-atx.ro  sau puteți trimite un email la office@atxhvac.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atx-hvac/mitsubishi-heavy-indistries-te-invita-la-nzeb-expo-14-16-iunie-2024-romexpo-pavilion-b2-stand-d3