Castiga un weekend in Bucovina cu o fotografie: concursul LaPensiuni.ro

BUCURESTI - 12 februarie 2015

Comunicat tip General in Turism, Internet

LaPensiuni.ro, unicul portal din Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura si agroturism , ofera turistilor o noua o ocazie sa castige un weekend in Bucovina cu o fotografie participand la concursul lansat pe pagina de Facebook .

Concurs Perla Bucovinei

Concurs Perla Bucovinei

 Posteaza o fotografie pe pagina facebook LaPensiuni si poti castiga un weekend la Pensiunea Perla Bucovinei. 

LaPensiuni.ro

www.LaPensiuni.ro este portalul leader in Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura si agroturism.

Prin intermediul unui nou concurs de fotografie, LaPensiuni.ro da ocazia turistilor sa isi impartaseasca experientele cu toti membrii comunitatii de iubitori ai vacantelor in natura, continuandu-si astfel strategia a deveni punctul de referinta pentru turistii care cauta pensiuni de calitate pentru vacante in natura.

Castigatorul concursului curent va primi ca premiu un weekend pentru la doua persoane Pensiunea Perla Bucovinei in Voronet, judetul Suceava.

Tema este "o fotografie cu un peisaj de iarna" care poate fi publicata de catre fanii nostrii pe pagina de facebook LaPensiuni. Va fi desemnata castigatoare fotografia care va primi cel mai mare numar de like-uri pana la data de 20 Februarie 2015.

LaPensiuni.ro este sinonim cu vacanta petrecuta in aer liber si in mijlocul naturii - vezi pensiuni Sambata de Sus -, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura, traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate - vezi pensiuni Voronet).

Sunt selectionate pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura, un refugiu in afara orasului si departe de poluare - vezi pensiuni Rasnov. Evaluarea este continua, avand ca baza comentariile oaspetilor pensiunilor noastre.

Despre Vitrina Web

www.laPensiuni.ro este un proiect al S.C. Vitrina Web s.r.l., companie editoriala specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web tematice.

Portalul este realizat in parteneriat cu Agriturismo.it, care este inca din 2001 portalul leader pentru vacante in pensiuni agroturistice din Italia. Online de peste 12 ani si cu peste 10 milioane de vizite pe an, www.agriturismo.it asigura pensiunilor inscrise o vizibilitate extraordinara.