LaPensiuni.ro lanseaza sectiunea Pensiuni din Republica Moldova

BUCURESTI - 15 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie, Turism, Internet

LaPensiuni .ro, unicul portal din Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacanze in natura , lanseaza sectiunea Pensiuni Republica Moldova - Cazare Republica Moldova

LaPensiuni.ro - Cazare. Pensiuni. Vile. Numai pensiuni in natura.

LaPensiuni.ro - Cazare. Pensiuni. Vile. Numai pensiuni in natura.

 Ghidul natural pentru pensiuni de calitate! 

LaPensiuni.ro

www.LaPensiuni.ro este  portalul leader in Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura si agroturism .

Prin lansarea sectiunii Pensiuni Republica Moldova - Cazare Republica Moldova, LaPensiuni.ro isi continua cu succes strategia pentru atingerea obiectivului de a deveni un punct de referinta pentru turistii care cauta pensiuni pentru vacante in natura.

In aceasta noua sectiune vom selectiona in urmatoarea perioada pensiuni de calitate pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta in Republica Moldova, precum si alte variante de cazare diferite de cele "standard in natura" promovate de LaPensiuni.ro.

LaPensiuni.ro este sinonim cu timpul liber petrecut in aer liber - (vezi cazare Baile Felix) si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura - vezi pensiuni Vatra Dornei - , traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate.

Pentru noi, calitate inseamna sa dam un raspuns adecvat nevoilor si dorintelor fiecaruia, cat mai apropiat de realitate.

Sunt selectionate numai pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura - vezi pensiuni Herculane -, un refugiu in afara orasului si departe de poluare. Evaluarea este continua, avand ca baza comentariile oaspetilor pensiunilor noastre.  

Despre Vitrina Web

www.LaPensiuni.ro este un proiect al S.C. Vitrina Web s.r.l., companie editoriala specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web tematice.

Portalul este realizat in parteneriat cu Agriturismo.it, care este inca din 2001 portalul leader pentru vacanze in pensiuni agroturistice din Italia. Online de peste 10 ani si cu peste 5 milioane de vizite pe an, www.agriturismo.it asigura pensiunilor inscrise o vizibilitate extraordinara.