Audio Squad, cel mai nou studio audio

BUCURESTI - 22 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Anul 2009 aduce un nou studio audio în spaţiul media românesc. Cezar Stănciulescu îşi continuă acum activitatea în domeniul producţei audio cu propriul studio - Audio Squad.

Audio Squad, cel mai nou studio audio

Cezar a început acum mai bine de zece ani lucrul în studio ca producător audio, sound designer, compozitor, fiind totodată implicat şi în alte activităţi adiacente din domeniul advertising-ului, filmului şi muzicii în general. Pe partea de sound design, a produs sute de reclame radio şi TV precum şi voice over pentru multe din ele. De cinci ani, el este cunoscut şi ca Junkyard, solistul trupei Şuie Paparude.

Audio Squad, noul proiect al lui Cezar, este un studio profesional ce dispune de instrumente şi echipamente de ultimă oră. Audio Squad este un studio ce răspunde la orice provocare audio, oferind servicii de cea mai înaltă calitate, de la înregistrări de spoturi audio, compoziţie, orchestraţie, mixaj, producţie spoturi audio/video şi sound design.

Referitor la noul început de drum, Cezar declară: 'Continuarea firească a activităţii mele de până acum era să-mi deschid propriul studio audio, unde să mă pot exprima 100% în stilul meu.'

Despre Audio Squad

Audio Squad este studioul de înregistrări al lui Cezar Stănciulescu, producător audio de mai bine de zece ani cu experienţă în advertising, compoziţie, sound design, post productie audio.
Cezar Stanciulescu
www.audiosquad.ro
cezar@audiosquad.ro
Tel: 021 314.91.33


cezar@audiosquad.ro